Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Mikk-Line flyverdragter

Vi har altid en lang række fine og funktionelle flyverdragter her på siden. En flyverdragt er det ideelle vinter overtøj til børn i alle aldre. En flyverdragt holder barnet varmt og beskytter mod vind og vejr. Alle flyverdragter til baby og børn fra Mikk-Line er med høj åndbarhed, så barnet kan slippe af med varmen og ikke kommer til at fryse, med limede sømme og højt vandtæthed (vandsøjletryk). Selv en billig flyverdragt fra Mikk-Line har et vandsøjletryk på minimum 5000, med god pasform - og naturligvis særdeles sikre, slidstærke og afvisende overfor snavs og mudder og med ekstra beskyttelse på udsatte steder som numse og knæ. Når du køber vintertøj til børn fra Mikk-Line, får du en flyverdragt af høj kvalitet samt i lækkert design.
Filtrer
Filtrer
Mest viste
Nyeste
Mærke
Tilbud
Pris
Anmeldelser
Mærke+
Produktnavn
Stigende orden
15 varer
24
24

Vandtæt flyverdragt - vandsøjletryk

En vandtæt flyverdragt til børn er nok det vigtigste overtøj hos børnefamilien hen over vinteren. Hos BabyGear kan du naturligvis finde et stort udvalg af vandtætte flyverdragter.

En flyverdragt betegnes som vandtæt, når den har et vandsøjletryk over 3000. Selv en billig CeLaVi flyverdragt har en høj vandtæthed med et vandsøjletryk på minimum 5000. Danefæ flyverdragter er oppe på 8000 i vandsøjletryk, mens Småfolk og Reima flyverdragter ligger i spidsen med et vandsøjletryk på hele 10.000.

Når du vælger en flyverdragt i god kvalitet med et højt vandsøjletryk, kan du sikre dig, at flyverdragten bliver ved med at være vandtæt og også kan benyttes til barn nummer to.

Vi har beskrevet flyverdragt vandsøjletryk for hver enkelt flyverdragt. Så er du ikke i tvivl om, hvor vandtæt flyverdragten er.

Følg vaskeanvisningen på flyverdragten

Når du får et glad barn hjem med røde kinder og en snavset flyverdragt, så husk at følge vaskeanvisningen, når du giver den en tur i vaskemaskinen. Nogle flyverdragter risikerer eksempelvis at miste noget af deres vandtætte membran, hvis du vasker eller tørretumbler den ved for høje temperaturer.

Vask helst på lave temperaturer og med flyverdragten vendt på vrangen. Det slider mindre på membranen. Du kan også overveje, om en opvredet klud med lidt sæbe er nok til at få flyverdragten pæn igen.

Flyverdragt tilbud

Er du på udkig efter flyverdragt tilbud? Vi har altid en lang række flyverdragt tilbud og har tit flyverdragt udsalg her på siden. Når du køber vintertøj til børn fra Reima, CeLaVi, Småfolk, Mikk-Line eller Didriksons, får du flyverdragt tilbud i høj kvalitet og lækkert design.

Flyverdragt test

Er du typen, der starter med at google ”Flyverdragt bedst i test”, inden du vælger ny flyverdragt til barnet? Så kan vi guide dig med nogle af de nyeste flyverdragt test resultater. Vi lægger vægt på god kvalitet, og derfor kan du også finde flyverdragt testvindere blandt vores sortiment.

Reima Gotland flyverdragten er Bäst i Test 2019 hos det svenske Bäst-i-test.se. De konkluderer blandt andet at Reima Gotland er utroligt vandafvisende, har en optimal pasform, er dejlig varm og nem at holde ren. Læs mere om Reima flyverdragt test-resultatet på vores blog.

I 2018 var det også Reima, der løb med sejren på flyverdragt test hos Bäst-i-test.se. Det år blev Reima Stavanger flyverdragt testvinder. Den fik ros for høj vandtæthed, slidstyrke, god pasform og generelt god kvalitet for pengene. Forbrugerrådets flyverdragt test har også fremhævet Reima blandt deres testfavoritter.

To Top