★ SPAR 50 % på ALLE Vinterjakker ★
Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Celavi Flyverdragter

Nedenfor finder du vores store udvalg af Celavi flyverdragter. Alle flyverdragterne er i slidstærk ribstop nylon og babyflyverdragterne har dobbelt lynlås så de er nemme at komme i. Der er også nogle der er på tilbud. Du har naturligvis 14 dages fuld returret og vi sender din bestilling fragt frit. Vi afsender alle hverdage kl 16.
Filtrer

Vandtæt flyverdragt - vandsøjletryk

En vandtæt flyverdragt til børn er nok det vigtigste overtøj hos børnefamilien hen over vinteren. Hos BabyGear kan du naturligvis finde et stort udvalg af vandtætte flyverdragter.

En flyverdragt betegnes som vandtæt, når den har et vandsøjletryk over 3000. Selv en billig CeLaVi flyverdragt har en høj vandtæthed med et vandsøjletryk på minimum 5000. Danefæ flyverdragter er oppe på 8000 i vandsøjletryk, mens Småfolk og Reima flyverdragter ligger i spidsen med et vandsøjletryk på hele 10.000.

Når du vælger en flyverdragt i god kvalitet med et højt vandsøjletryk, kan du sikre dig, at flyverdragten bliver ved med at være vandtæt og også kan benyttes til barn nummer to.

Vi har beskrevet flyverdragt vandsøjletryk for hver enkelt flyverdragt. Så er du ikke i tvivl om, hvor vandtæt flyverdragten er.

Følg vaskeanvisningen på flyverdragten

Når du får et glad barn hjem med røde kinder og en snavset flyverdragt, så husk at følge vaskeanvisningen, når du giver den en tur i vaskemaskinen. Nogle flyverdragter risikerer eksempelvis at miste noget af deres vandtætte membran, hvis du vasker eller tørretumbler den ved for høje temperaturer.

Vask helst på lave temperaturer og med flyverdragten vendt på vrangen. Det slider mindre på membranen. Du kan også overveje, om en opvredet klud med lidt sæbe er nok til at få flyverdragten pæn igen.

Flyverdragt tilbud

Er du på udkig efter flyverdragt tilbud? Vi har altid en lang række flyverdragt tilbud og har tit flyverdragt udsalg her på siden. Når du køber vintertøj til børn fra Reima, CeLaVi, Småfolk, Mikk-Line eller Didriksons, får du flyverdragt tilbud i høj kvalitet og lækkert design.

Flyverdragt test

Er du typen, der starter med at google ”Flyverdragt bedst i test”, inden du vælger ny flyverdragt til barnet? Så kan vi guide dig med nogle af de nyeste flyverdragt test resultater. Vi lægger vægt på god kvalitet, og derfor kan du også finde flyverdragt testvindere blandt vores sortiment.

Reima Gotland flyverdragten er Bäst i Test 2019 hos det svenske Bäst-i-test.se. De konkluderer blandt andet at Reima Gotland er utroligt vandafvisende, har en optimal pasform, er dejlig varm og nem at holde ren. Læs mere om Reima flyverdragt test-resultatet på vores blog.

I 2018 var det også Reima, der løb med sejren på flyverdragt test hos Bäst-i-test.se. Det år blev Reima Stavanger flyverdragt testvinder. Den fik ros for høj vandtæthed, slidstyrke, god pasform og generelt god kvalitet for pengene. Forbrugerrådets flyverdragt test har også fremhævet Reima blandt deres testfavoritter.

To Top