Flyverdragter

flyverdragt

Vi har altid en lang række flyverdragt tilbud her på siden. En flyverdragt er det ideelle vinter overtøj til børn i alle aldre. En flyverdragt holder barnet varmt og beskytter mod vind og vejr. Alle flyverdragter til baby og børn fra Celavi, Reima, Mikk-Line, Didriksons, og Minymo er med høj åndbarhed, så barnet kan slippe af med varmen og ikke kommer til at fryse, med limede sømme og højt vandtæthed (vandsøjletryk). Selv en billig flyverdragt fra CeLaVi har et vandsøjletryk på minimum 5000, mens Danefæ er oppe på 8000, og Reima og Småfolk er oppe på 10.000. Endelig er alle vores flyverdragt tilbud fra CeLaVi, Mikk-Line, Reima, Mikk-Line Småfolk og Didriksons bløde, lette og med god pasform - og naturligvis særdeles sikre, slidstærke og afvisende overfor snavs og mudder og med ekstra beskyttelse på udsatte steder som numse og knæ. Når du køber vintertøj til børn fra Reima, CeLaVi, Småfolk, Mikk-Line eller Didriksons, får du dermed flyverdragt tilbudi høj kvalitet samt i lækkert design - og vi har masser af huer, elefanthuer, vanter, halsedisse m.m, der passer til!

Mest populære

Flyverdragter

1 til 24 af 160

Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

1 til 24 af 160

Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

Hvilken størrelse skal jeg købe?

Modellerne fra Reima, Småfolk, Celavi og Danefæ er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret.

Kan flyverdragterne holde mit barn varmt?

Det er umuligt at give et præcist og kategorisk svar, fordi der er stor forskel på det enkeltes barns individuelle fysik og kuldetolerance. I meget koldt vejr er det lagdelte påklædningssystem ideelt. Underlag og mellemlag kan tilføjes eller fjernes afhængigt af vejrforholdene og aktivitetsniveauet. Alle flyverdragter er isolerede, åndbare, beskytter mod blæst og forhindrer, at fugt trænger ind fra det omgivende miljø til de inderste lag.

Søjletryk

Hvis en flyverdragt ikke er vandtæt, er den ikke meget værd. Reima, Danefæ, Mikk Line, Småfolk og Celavi informerer om hvor vandtæt deres flyverdragter er - jo højere tal jo bedre. F.eks. har flyverdragter fra Reima en vandtæthed/søjletryk på 10.000 mm, hvilket er rigtigt godt! Det er også vigtigt at sømmene er tapede, så vand ikke trænger ind ved syningerne.

Bedst i test

I Tekstfaktas test i 2011 er Reimas flyverdragt topscorer som absolut bedst i test. Den får topbeømmelsen - Best i test, Mest holdbar, dyrest. Celavis flyverdragt bliver nummer tre for bedste vandtæthed og åndbarhed. I følge produktbeskrivelsen klarer CeLaVis flyverdragt et vandsøjletryk på 5.000 mm, men i den svenske test bliver søjletrykket faktisk målt til over 10.000 mm. Her er en flyverdragt, der leverer mere end forventet - det synes vi er rigtig flot. Med et så højt vandsøjletryk holder flyverdragten dit barn tør i slud og sjap. Den bliver udsat for test og får ingen slidmærker - ingen huller slid eller pletter (flot stand uden slid). Vi har både drenge & pige flyverdragter. Mange flyverdragter har fodstoppe til at sætte under støvlerne.
Flyverdragter

Minimal Price: kr 369,00 369