UV board shorts fra Baby Banz - Navy

Fra 138,00 kr
Lagervare - afsendes i dag kl 16
SKU
BB6026
Badeshorts fra australske Baby Banz mørkeblå med grønne stikninger. Bermuda badeshorts med UV 50+ solbeskyttelse til brug ved stranden, i haven eller på varme dage, hvor det er rart at have noget luftigt tøj på. Board Shorts fra Baby Banz der er klinisk testet til en faktor UV50+ efter Australsk standard, som lukker 98% af solens stråler ude. Badeshorts i 100% hurtigttørrende blød og slidstærk polyester. Badeshorts i løstsiddende design med længde til knæet og som er behagelige at have på. Badeshortsene har indvendigt 'underbuksenet' og elastik linning med snøre, så badeshortsene sidder godt til i livet. Badeshortsene har lommer i hver side, som understreger det casual og cool look. Med disse badeshorts bliver dit barn bøde godt beskyttet mod solen og ser samtidig rigtig cool ud.
  • Cool badeshorts i surferstil med længde til knæene
  • Løstsiddende badeshorts med elastik linning og snøre i livet
  • Brug dem ved stranden, i haven eller på varme dage
  • Testet til UV50+ efter Austalian Standards
Banz UV-badetøj er oprindeligt designet til brug i Australien – et af verdens mest udsatte steder for UV-stråling. Banz UV-badetøj er kliniks testet og har en beskyttelse svarende til faktor 50+ og blokerer derfor mere end 98% af solens skadelige stråler.
Specifikationer
SKUBB6026
MærkeBanz
UV beskyttelse50+
VaskeanvisningVaskes før brug, håndvaskes i varmt vand med mild sæbe. Må ikke stryges eller farves. Må ikke tørretumbles. Bør ikke anvendes i klorinholdigt vand. Rens i rent vand efter brug
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:UV board shorts fra Baby Banz - Navy
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.