ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Børnestol fra Hoppekids i Orange


249,00 kr
Kun 1 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
36-1026-78-000
Fin lille barnestol fra Hoppekids til børneværelset. Stolen er lavet i træ samt MDF. Samlevejledning medfølger. Størrelse: Højde: 50 cm Siddehøjde: 27cm

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU36-1026-78-000
MærkeHoppekids
Alder12 mdr, 18 mdr_, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Børnestol fra Hoppekids i Orange
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.