Børnecykel PUKY - ZL 12-1 - Letvægts Aluminium - Kiwi

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

PUKY børnecykel - ZL 12-1 er en super let kvalitetscykel, der er den perfekte første børnecykel fra PUKY. Børnecykel fra PUKY der passer til børn på ca. 3 år og med en højde fra 95 cm samt en skridtlænge fra 40 cm. Cykel til børn med 12'' hjul der er ekstra let og med masser af flot udstyr. Støttehjul kan tilkøbes så barnet kan tage ZL 12-1 cyklen i brug med det samme selvom barnet ikke kan cykle - endnu. Puky ZL 12- 1 børnecykel er med hjul, styr og pedaler med kuglelejer så cyklen er let at køre på. ZL 12-1 børnecykel med lav indstigning så det er let at komme på og af cyklen. ZL 12-1 fra PUKY har både fodbremse og håndbremse. Styr og sadel kan justeres i højden. PUKY ZL 12-1 kommer også med en sikkerhedspakke - så barnet mere sikkert kan køre i trafikken - med ringklokke, reflekser, polstring på styret, sikkerhedshåndtag, plast beskytter på skærmkanten og slagfast pulver lakering.
 • Cykel fra PUKY til børn fra 3 år (og over 95 cm) og med skridtlængde fra 40 cm.
 • Hjul, styr og pedaler med kuglelejer
 • Støttehjul kan tilkøbes
 • Lav indstigning
 • Lukket kædeskærm
 • Børnesikret håndbremse
 • Slagfast pulverlakering
 • Fodbremse
 • Alu fælge og alu ramme
 • Ringelokke
 • Styrpolstring
 • Sikkerhedsgreb
 • Reflekser for og bag
 • Støttefod
Beskrivelse
Tyske PUKY producerer cykler til børn i alle aldre i lækkert design og udviklet med særligt hensyn til sikkerhed og kvalitet. PUKY har en unik, innovativ og høj kvalitetsstandard i design og produktion: PUKY anvender materialer af høj kvalitet og komponenter samt slagfast pulverlakering, hvilket er din garanti for en cykel i høj og robust kvalitet og en høj gensalgsværdi.
Specifikationer
SKU 00004125
Pris 1.598,00 kr.
Mærke Puky
barcode 4015731041259
Alder 3 år, 4 år
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Børnecykel PUKY - ZL 12-1 - Letvægts Aluminium - Kiwi
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.