BoostApak fra Trunki - 2-i-1 Selepude og Rygsæk - grøn

TRUNKI
Udsolgt
  799,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

BoostApak fra Trunki® er en multi prisvindende kombineret selepude og rygsæk til børn mellem 4 og 12 år. Alle børn under 135 cm. skal ifølge loven sidde på 44/04 godkendt udstyr bruge et autosæde. BoostApak fra Trunki er et rigtig godt alternativ til autostolen på ture, hvor det er svært at have en autostol med. Brug BoostApak i taxi, på ferie, i udlejningsbilen, på bustur, skoleudflugt, i delebil, når venner skal med hjem, bedsteforældre, m.m. BoostApak fra Trunki er 44/04 godkendt til ECE gruppe 2-3 og passer til børn mellem 4-12 år. BoostApak er en sjov børnerygsæk som nemt konverteres til et sikkert booster seat. Forsiden at rygsækken vippes op og udgør nu et blødt og ergonomisk ryglæn. BoostApak er en behagelig rygsæk med justerbare stropper, så både voksne og børn kan have den på ryggen. Det gør BoostApak perfekt til korte og lange ture: Lad barnet pakke sin egen BoostApak rygsæk - tingene er godt beskyttet af de slagfaste sider i rygsækken (som jo også er en selepude) - og tag rygsækken på ryggen. Samtidig har I så også altid en selepude med - just in case! BoostApak er også egnet som håndbaggage på flyet.
  • Trunki® BoostApak - 2-i-1 selepude og rygsæk til børn mellem 4 og 11 år: hav altid et booster seat ved hånden just in case
  • Trunki BoostApak er BoostApak fra Trunki er ECE 44/04 Godkendt til gruppe 2-3
  • Trunki BoostApak er en fin rygsæk til børn der kan foldes ud og blive et sikkert booster seat
  • Trunki BoostApak er nem at have med med - taxi, udlejningsbil, delebil, ferie, skoleudflugt, - eller som booster seat, når I spiser ude eller i biografen
  • Ergonomisk designet, så rygsøjlen støttes og barnet får en god holdning
  • Trunki BoostApak er nem at anvende - udførlige instruktioner er skrevet på selve sædet (på side ' vingerne' når ryglænet foldes ud)
  • Trunki selepude / rygsæk er udført i slagfast plast som Truni kufferterne og dermed særdeles robust
  • BoostApak er en behagelig rygsæk med ergonomisk foring og justerbare skulderstropper - kan bæres af store og små
  • Betrækket på BoostApak fra Trunki kan fjernex

Beskrivelse

Alle børn under 135 cm. skal ifølge loven sidde på 44/04 godkendt udstyr. BoostApak fra Trunki er ECE 44/04 Godkendt. Den perfekte og sikre løsning til familier på farten

Specifikationer

Pris 799,00 kr.
Mærke Trunki
Varenummer TRBP 0041-GB01
barcode 5055192200412
Farve Sort, Grøn

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: BoostApak fra Trunki - 2-i-1 Selepude og Rygsæk - grøn
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.