Bøllehat m. print fra Mikk-Line - Doeskin

MIKK-LINE
vejl. 199,00 kr.
As low as: 149,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Giv dit barn den bedste beskyttelse mod solen med Mikk-line bøllehat. Moderigtig design, 100% bomuld og UV50+ beskyttelse sikrer, at dit barn er godt skygget. Perfekt til legetid udendørs, med elastik for optimal pasform. OEKO-TEX® certificeret for din ro i sindet.
Beskrivelse
Mikk-line bøllehat i et dejligt forår/sommer all-over print. Bøllehatten er et populært valg som en cool, behagelig og moderigtig sommerhat, især for børn, der ikke bryder sig om bindebånd. Denne bomuldshat har en bred skygge, der skygger for ansigt og nakke. Hatten er forsynet med indsyet elastik i nakke og sider for at sikre en god pasform, og den er certificeret af OEKO-TEX® Standard 100 Klasse 1, hvilket garanterer, at den er fri for skadelige kemikalier.

Denne solhat er lavet af 100% bomuld, der er tætvævet og overfladebehandlet med UV50+ beskyttelse. Dette betyder, at mere end 98% af solens stråler blokeres, og risikoen for udsættelse for dit barns ansigt og hoved reduceres betydeligt. Brug den, når dit barn leger udendørs i den stærke forårs- og sommersol. Husk altid også at give dit barn masser af solcreme og påføre det regelmæssigt.

FREMRAGENDE & FUNKTIONELT DESIGN

All-over printet.
Bred skygge.
Fleksibel pasform.
UV50+ beskyttelse.
OEKO-TEX® Standard 100 (Klasse 1).
100% bomuld.Mikk-line bøllehat i et dejligt forår/sommer all-over print. Bøllehatten er et populært valg som en cool, behagelig og moderigtig sommerhat, især for børn, der ikke bryder sig om bindebånd. Denne bomuldshat har en bred skygge, der skygger for ansigt og nakke. Hatten er forsynet med indsyet elastik i nakke og sider for at sikre en god pasform, og den er certificeret af OEKO-TEX® Standard 100 Klasse 1, hvilket garanterer, at den er fri for skadelige kemikalier.

Denne solhat er lavet af 100% bomuld, der er tætvævet og overfladebehandlet med UV50+ beskyttelse. Dette betyder, at mere end 98% af solens stråler blokeres, og risikoen for udsættelse for dit barns ansigt og hoved reduceres betydeligt. Brug den, når dit barn leger udendørs i den stærke forårs- og sommersol. Husk altid også at give dit barn masser af solcreme og påføre det regelmæssigt.

FREMRAGENDE & FUNKTIONELT DESIGN

All-over printet.
Bred skygge.
Fleksibel pasform.
UV50+ beskyttelse.
OEKO-TEX® Standard 100 (Klasse 1).
100% bomuld.
Specifikationer
SKU ML98121-Doeskin
Mærke Mikk-Line
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bøllehat m. print fra Mikk-Line - Doeskin
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.