ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Bøj fisken mens den er frisk - lev i nuet og få tid til det hele af Torben Wiese

299,00 kr
Sendes om 4-6 dage
SKU
9788711435526
Bøj fisken mens den er frisk...

... er et ordsprog fra Tanzania. Her bøjer fiskerne halen på fisken, så de kan hænge den på en pind og lettere komme hjem til landsbyen med dagens fangst. Men bøj fisken er også en livsfilosofi, der minder os om at leve i nuet og herved nå større mål, til glæde for sig selv og andre. Bogen er en praktisk guide til både det private og det arbejdende menneske, familien og virksomheden. Den indeholder inspirerende ny viden, motiverende øvelser og værktøjer, og tager dig gennem tre trin til ægte fiskebøjning:

LEV I NUET: I nuet oplever vi indre ro, nærvær, glæde, vækst, gnist og lykke - og ingen stress. Men i en tid hvor vi konstant er på, er vores sind alt for ofte optaget af fortiden eller fremtiden, og vi mister nuet. Lær at være 100 % til stede i dit liv.

TÆNK SOM LEDER: Den dygtige leder hjælper os til at nå vores mål og ønsker. Men i en travl hverdag glemmer vi at være ledere i vores eget liv, og hvis vi ikke skal være det, hvem skal så? Bliv motiveret til at tænke som en leder - så gør du ikke kun noget godt for dig selv, men også for andre.

BRUG NUET VÆRDIFULDT: Vi bliver konstant bombarderet med nye muligheder og tilbud, men hvad er værdifuldt for dig og i din verden? Bliv klog på dig selv, og bliv bedre til at fokusere på det, der er vigtigt.

TORBEN WIESE har som en af de mest benyttede foredragsholdere inspireret over 100.000 mennesker. Torben er Danmarks Vanebryder nr. 1, har firmaet “Habitmanager(R)”, hjemmesiden www.livehabits.dk og uddeler hvert år Vanebryderprisen(R). Han har tidligere været vært i TV3-serien “Hjemmefronten” og udgivet bestselleren “Bryd vanen og nå dine mål”.
Forfatter: Torben Wiese
Indbinding: Hardcover
Format: Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./23.8mm.
Udgivelsesdato: 19. aug. 2009
Sider: 256 sider
Emner: - Takt og tone: Tips og råd - Fester, etikette og underholdning
Specifikationer
SKU9788711435526
MærkeLindhardt og Ringhof
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bøj fisken mens den er frisk - lev i nuet og få tid til det hele af Torben Wiese
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.