Børnerygsæk fra Paul Frank™ - Mini DPack - Princess

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Paul Frank™ Mini DPack - mini rygsæk til børn. Sød lille rygsæk til prinsessen med den populære og unikke abe Julius. Robust og komfortabel Paul Frank™ børnerygsæk, der har en perfekt størrelse til mindre børn - f.eks. til dagpleje og vuggestue. Rygsækken kan indeholde 6 liter og kan dermed rumme lidt ekstra tøj, regntøj, madpakke eller legetøj. Rygsækken til børn er i vandtæt og slidstærk polyester, med fine detaljer og sødt prinsesse print. Paul Frank™ rygsækken har et stort rum med dobbelte lynlåse, en forlomme med lynlås, samt en indvendig lomme med lynlåslukning. Paul Frank™ mini rygsækken har forede og justerbare stropper samt brystrem med klikspænde, som sikrer, at tasken sidder godt på ryggen. Bærehåndtaget øverst på rygsækken gør det nemt at hænge den i garderoben, på cykelstyret, eller krogen derhjemme. Børnerygsækken har en meget handy størrelse, som også gør den super velegnet til turtaske (opbevaring af drikkedunk, madkasse bøger, legetøj, osv.) eller fritidsaktiviteter som gymnastik, dans, osv.
  • Cool Paul Frank™ mini rygsæk - Mini DPack - Princess
  • Lille rygsæk med sødt prinsesse print, pink lynlåse og fine detaljer
  • Perfekt start børnerygsæk til vuggestue, tur eller fritidsaktiviteter
  • Rygsækken kan rumme ca. 6 liter og måler 27 x 20 x 12 cm
  • Paul Frank™ børnerygsækken er i robust, vandtæt polyester
  • Tasken har stort rum med indvendig lomme og lille lomme foran til småting
  • Behagelige forede og justerbare stropper og brystrem holder tasken på plads
  • Ideel turtaske med plads til drikkedunk, madkasse, legetøj osv.
  • Hank øverst på tasken gør det nemt at hænge rygsækken op og transportere den
  • Paul Frank™ er nem at rengøre
Beskrivelse
Paul Frank™ blev etableret i 1997. Paul Frank™ Industries begyndte med et par venner i en garage i Huntington Beach, Californien, og startede med design af unikke punge og guitar stropper til deres venner. Med farverige motiver og det enkle Monkey Face, Julius, er Paul Frank™ hurtigt blevet synonymt med et ikon af en ny kulturel bevægelse.
Specifikationer
Pris 228,00 kr.
SKU 8718408122836
barcode 8718408122836
Mærke Paul Frank
Farve Pink
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Børnerygsæk fra Paul Frank™ - Mini DPack - Princess
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.