Bluse med lange ærmer fra Joha i uld/bambus - Blue horizon

Flere visninger

Bluse med lange ærmer fra Joha i uld/bambus - Blue horizon

Varenummer:

19774-70-15585
Bluse med lange ærmer. Trykknap på begge skuldre for nemmere påklædning. En lækker kvalitet hvor uldens unikke egenskaber er på ydersiden og blød viskose (bambus) på indersiden. Særdeles vele ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
149,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstaus: Vælg model først
Vælg Model

* Påkrævede felter

Se Alt Fra:
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Bluse med lange ærmer. Trykknap på begge skuldre for nemmere påklædning. En lækker kvalitet hvor uldens unikke egenskaber er på ydersiden og blød viskose (bambus) på indersiden. Særdeles velegnet for meget følsom hud. Flot meleret farve med ensfarvede kanter. Woolmark blend mærket.
Yderligere information

DetaljerMateriale: 52% Wool/44% Bamboo/4% Nylon.
Farve:Blue horizon.
Uld er varmeregulerende
Med sin unikke isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen - varmer behageligt, når det er koldt og køler kroppen, når det er varmt. Ideelt til både vinter og sommer.

Uld er fugtabsorberende
Uld har en fantastisk evne til at absorbere fugt og holder derved dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære.

En God nats søvn
I følge forskning i nyfødte børns søvn, er det dokumenteret, at de babyer som sover på uld er mere rolige, sammenlignet med dem som sover på bomuld. 67% af babyerne som sov på bomuld afbrød deres søvn med gråd hvor imod børn som sov på uld var 30%.

Joha uld er nemt at bruge og vaske
Vi kender til forældres travle hverdag og hvor meget tid og energi der bliver brugt på at vaske tøj. Derfor har vi gjort os store anstrengelser for at udvikle uldprodukter, der både kan maskinvaskes og tørretumbles.

Du bedes dog altid at følge vaskeanvisningen på tøjet. Så er du garanteret at dit Joha produkt holder kvaliteten og pasformen bedst muligt. Vores uld skal altid strækkes i facon i våd tilstand.

Joha uldkvaliteter

Uld
Uld absorberer fugt og holder derved dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære. Med sin unikke isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen

Uld/Bomuld
100% bomuld på indersiden og 100% merinould på ydersiden, derved kan børn med følsom hud få fuld udbytte af uldens egenskaber.

Uld/silke
Johas eksklusive kvalitet til dem, der ønsker det bedste af det bedste. Den unikke kombination af uld og silke, giver en ekstra let og behagelig følelse mod huden.

Soft uld
Johas ekstra bløde og luftige 100% merinould kvalitet. En af vores absolut fineste kvaliteter, der er velegnet som yderste lag f.eks. til udendørs brug og til barnevognen.

Omsorg for miljøet - EU Ecolabel
Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion og er én af de første danske virksomheder, der er blevet godkendt til at benytte EU ECOLABEL. EU ECOLABEL er EUs officielle miljømærke, som garanterer sundhed og bæredygtighed fra råvare til det færdige produkt.


Yderligere informationVarenummer 19774-70-15585
Mærke Joha
Vaskeanvisning Ikke tilgængelig


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bluse med lange ærmer fra Joha i uld/bambus - Blue horizon

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet