Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Blog

Sommerferie med Baby

Ferie med en baby har ikke samme karakter af spontanitet, som dengang man bare var to voksne.  Med planlægning og en god portion forudseenhed kommer i hjem med fantastiske rejseminder.

Read more

Skrøner og Myter om uld

Vi får rigtigt mange spørgsmål om vores uldtøj til børn. Mange af spørgsmålene går på, hvordan uld er at have på.

 

Afhængighed: Gamle skrøner siger, at man bliver afhængig af uld. Dette er ikke korrekt. Skiftet mellem uld og andre tekstiler påvirker ikke kroppen. At barnet foretrækker uldens behagelige egenskaber, er en anden sag 

 

Med uld på kroppen kan barnet nøjes med færre lag tøj. Dermed er det lettere at bevæge sig. Oven i købet hjælper ulden med at holde en stabil kropstemperatur, hvilket giver barnet endnu mere lyst til bevægelse. 

 

Uld kradser: Moderne uld er helt anderledes blødt og behageligt end den uld, som blev benyttet for mange år siden. Mange husker stadig den kradsende uld fra deres egen barndom. Men forarbejdningsmetoderne er kraftigt forbedret, og samtidig benyttes udelukkende den fineste merinould i alle Joha’s produkter. Så det er en myte, at uld kradser!

 

Uld er kedeligt og naturfarvet: I dag findes der mange muligheder for at gøre designet attraktivt med fine farver og flotte prints. Joha’s designteam sikrer, at vi altid har et bredt udvalg af smarte designs til både piger og drenge samt små og store børn.

 

Se alt vores uldtøj fra Joha.

Stor forskel på kvaliteten af reflekser

Stor efterspørgsel efter trendy reflekser har givet grobund for billige kopier, der markedsføres som velfungerende reflekser. To reflekser kan se helt ens ud, men kvaliteten kan være meget forskellig, fortæller Gösta Werner som er forsker på Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, til Svenske Dagbladet.

Read more

Kampen ved middagsbordet - vol. 1

Jeg synes ikke, det var slemt at være gravid; de 20 kilo jeg tog på skyldtes vist primært, at jeg spiste et glas Nutella om ugen. Jeg synes heller ikke, det gjorde ondt at føde. Amning kom op at køre med det samme og det generede mig faktisk heller ikke at blive vækket 3-4 gange hver nat indtil mine piger var fyldt næsten 1 år. Nej, det værste har hver gang været, når jeg skulle i gang med at give fast føde.

Read more

Postkort fra 'sommerlandet'

Ferie med små børn - i regnvejr – er en disciplin i sig selv. Det stiller nemlig nogle helt særlige krav til opfindsomhed. Indtil videre er vi kommet helskinnede igennem, men ferie i traditionel forstand har der sgu' ikke være tale om. Jeg føler mig hverken mere eller mindre udhvilet end før ferien startede.

Read more

Så tæt på - men heldigvis så langt fra

Jeg gik 14 dage over termin med Mathilde. Til sidst var jeg ved at sprænges - og ikke kun fysisk. Jeg var dødtræt af, at min krop ikke kunne performe, nu vi ligesom havde fået en deadline - jeg mener termin - den 20. december. Men nej, intet skete, så vi endte med at tage til Vejle juleaften medbringende vandrejournal, skiftetøj og adresser på alle sygehuse på ruten mellem Vejle og København.

Read more

Guide til nye barnevognsbrugere

At gå tur med et sovende barn i barnevogn eller klapvogn - i hæderligt vejr - kan have en nærmest meditativ eller mentalhygiejnisk effekt. Den perfekte måde at få samlet tankerne - og samtidig få rørt sig. Dog er jeg glad for at min karriere som barnevogns- og klapvognsfører lakker mod enden. Med to børn og 2 x barsel i København - uden bil en del af tiden - vil jeg mene, at jeg efterhånden har belæg for at komme med nogle generelle betragtninger om denne transportform - og hvad man som ny barnevognschauffør kan forberede sig på. Dette er naturligvis skrevet med glimt i øjet og ud fra parolen at, overdrivelse fremmer forståelsen.

Read more

Scener fra en picnic

Jeg vil gerne være sådan en slags mor, der tager på super cool og totalt overskudsagtige udflugter med mine børn - sådan Mette Blomsterberg style når hun laver kager med sine helt vildt velopdragne og rolige piger. Hvor er der vilje er der vej, men lad mig lige beskrive vores sidste outing.

Read more

Så sig dog nej! Opdrag med maven - ikke med hovedet

Børn skal opdrages med maven - ikke med hovedet. Børneopdragelse kan aldrig blive en teoretisk skrivebordsøvelse, men er en kontinuerlig øvelse i at mærke efter, hvor ens grænser går, og så bruge maven mere end hovedet . Så bliver det måske nemmere at sige nej, hvilket synes at være en udfordring for rigtig mange forældre disse dage - både i forhold til børn og arbejde!

Read more

Jeg vil ikke lege med dig...

"Jeg vil ikke lege med Mathilde!" Udtalelsen kom helt ud af det blå fra en af de andre piger på hendes stue. Jeg sad og tegnede med min datter i fuld gang med opstart på dagen. Pigen sagde det ikke særligt højt, så jeg måtte spørge et par gange, hvad hun sagde - for jeg ville jo lige være sikker - måske havde jeg hørt forkert. Men den var god no

Read more

Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.