Reima flyverdragten - Gotland vinder Bäst-i-Test 2019

Vi lægger stor vægt på at udvælge gode produkter til babygear.dk. Derfor er det også fedt når et produkt som Reima Gotland flyverdragten vinder Bäst-i-Test 2019. Blandt mange flyverdragter vinder Reima Gotland Bäst-i-test 2019 med begrundelse: Perfekt pasform, meget let at holde ren, dejlig varm, utroligt vandafvisende.

 

Perfekt pasform
Småbørn, der lige har lært at gå, kan let blive klodsede i en flyverdragt, men det er ikke et problem med Gotland. Elastik i ærmer og ben er lige stramme nok til at kunne trække over vanter og sko, men ikke så stramme, at du er nødt til at kæmpe med dem.

Nem rengøring
Meget let at blive ren uden at skulle vaske det. Meget kan let rystes, når flyverdragten har fået lov til at tørre. Efter en vask forsvinder alt, og der opstår ingen mærkbar vaskeeffekt, selv efter flere maskinkørsler. Reima Gotland har et enkelt, men elegant design. Den dekorative kant af pelskraven kan fjernes, hvis den føles overflødig.

Holder barnet godt tempereret hele vinteren
Det er nok med bare almindeligt tøj, muligvis et ekstra lag i mange minusgrader, og barnet vil føle sig perfekt tempereret på ryggen efter et par timers leg udendørs. Kraven ender lige lige ved hagen. Det er knapper, at du har brug for at supplere med tørklæde. Vandsøjletryk er også af første klasse. Barnet kan sidde i en vandpø og stadig være tør, når flyverdragten kommer af. Snefang er heller ikke et problem, ærmer og benender er stramme.

Slidstærk
Når vinteren er forbi, vil der (ved alm. brug) være minimal slid på knæene og rumpen ses. Men i det store og hele ser Reima Gotland rigtig fin ud. Silikonebåndet, der skal bæres under skoen, er også i ny stand. Ud over for få og for små reflekser, har denne flyverdragt samlet set alt, hvad der kræves af en god flyverdragt. I betragtning af at Reima Gotland kan bruges i flere vintre, arves af søskende eller videresælges, er der ingen tvivl om, at dette er et af de bedste samlede køb, man kan foretage.