af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk, 19/04/2011 08.27.40

Julen varer lige til påske! Det bliver jeg dagligt mindet om, da den CD med julemusik, Mathilde fik i pakkekalender, dagligt kører for fulde omdrejninger. Vi taler 'Til julebal i Nisseland', 'En rose så jeg skyde', 'Nu' det jul igen', 'Søren Banjomus' - and the lot. Nu er jeg jo lidt af en sucker for jul, så det er fint med mig, og om ikke andet, så kan hun - og vi for den sags skyld - i hvert fald teksten, når vi kommer til december. Medmindre hun er gået kold i julestemningen inden da.


Hun skal i danse boot camp, skal hun...

Faktisk synes jeg det er helt fint, at hun lærer den danske 'julesang skat'. Der reklameres jo heftigt for Hits for Kids eller hvad de nu hedder på TV, men det preller ligesom lidt af. Endnu! Til september starter hun på Hip Hop og Street dance i Freddie Pedersens dansestudie nede ad vejen (ja, det er ham, og ja, jeg har set hans programmer - men de kan godt nok nogle moves). Vi glæder os meget - og mon ikke interessen for den der nymodens musik, så kommer - altså ikke at den skal.


Nu er det jo ikke mine ambitioner om en ny Giggi, der gør, at jeg har meldt Mathilde til dans. Jeg tænker, at synes hun, at det er sjovt, så er det jo fedt - og det må da være fedt, at kunne de der MGP mooves. Det må da give noget street cred! Mathilde gør kun, hvad hun selv har lyst til, og har høfligt spurgt til gymnastik. Men nej, hun skal i danse boot camp, skal hun.


Togtur til Vejle - eller 2 timer med tungen helt lige i munden...

Nå, men tilbage til påsken, som jo står for døren. Her i BabyGear har vi ikke tid til påske. Der shoppes solbriller, høreværn, solhatte og meget mere. På torsdag skal jeg dog i min helt egen boot camp i form af togtur til Vejle alene med Mathilde og Freja - og sidstnævnte synes det er super festligt at gå cat walk igennem hele toget og hilse på. Som jeg skrev i mit sidste blogindlæg: livet med småbørn bliver (for alvor) nemmere, når de kan aktiveres med en DVD.


God Påske!