Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Skrøner og Myter om uld

Vi får rigtigt mange spørgsmål om vores uldtøj til børn. Mange af spørgsmålene går på, hvordan uld er at have på.

 

Afhængighed: Gamle skrøner siger, at man bliver afhængig af uld. Dette er ikke korrekt. Skiftet mellem uld og andre tekstiler påvirker ikke kroppen. At barnet foretrækker uldens behagelige egenskaber, er en anden sag 

 

Med uld på kroppen kan barnet nøjes med færre lag tøj. Dermed er det lettere at bevæge sig. Oven i købet hjælper ulden med at holde en stabil kropstemperatur, hvilket giver barnet endnu mere lyst til bevægelse. 

 

Uld kradser: Moderne uld er helt anderledes blødt og behageligt end den uld, som blev benyttet for mange år siden. Mange husker stadig den kradsende uld fra deres egen barndom. Men forarbejdningsmetoderne er kraftigt forbedret, og samtidig benyttes udelukkende den fineste merinould i alle Joha’s produkter. Så det er en myte, at uld kradser!

 

Uld er kedeligt og naturfarvet: I dag findes der mange muligheder for at gøre designet attraktivt med fine farver og flotte prints. Joha’s designteam sikrer, at vi altid har et bredt udvalg af smarte designs til både piger og drenge samt små og store børn.

 

Se alt vores uldtøj fra Joha.

Del:

Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.