af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk, 23/02/2011 12.17.58

Tiden kan nem føles meget lang på farten. Undgå børn der keder sig på turen i bilen, toget, færgen eller flyet! I Babygear har vi et stort udvalg af legetøj og spil til både store og små børn, som er nemt at tage med - så I alle får en meget sjovere tur.

 

Tray Kit kuffert

 

Legetøj til både store og små

Til de helt små er der stimulerende og fint babylegetøj fra Babymoov - f.eks. en aktivitetsspiral, som er nem at tage med og sætte på i autostolen. Eller hvad med fodranglerne, som kommer på fødderne og baby kan lege med sine egne fødder.

 

Til de lidt større er der puslespil og huskespil med mange sjove motiver som Rasmus Klump, Hello Kitty eller Cars. De er nemme at tage med og pakke ud f.eks. i toget - og en god måde at invitere andre børn ind i legen, så turen bliver endnu sjovere - lige indtil du for 3. gang får bank af din 4-årige i vendespil...

 


Påklædningsdukker og malebøger

Nok mest til pigerne er der også påklædningsdukker fra Hello Kitty, som er godt at sidde og sysle med; der kan gå lang tid med at prøve de forskellige sæt på - og så fylder de ingenting.

 

Endelig er en sikker vinder jo malebøgerne - og det er både sjovt og hyggeligt  for os voksne at sidde og male sammen med børnene. Gør en leg ud af være bedst til at tegne inden for stregerne (og træn samtidig finmotorikken). Eller hvad med aktivitetsbøgerne, hvor der både er fine klistermærker og mange små og spændende opgaver. Det er bare en rigtig god måde og lærerig måde at få tiden til at gå - og gøre turen til et hyggeligt element i sig selv.

 


Og hvor skal I så gøre af alle tingene?

I Babygear har vi heldigvis også et stort udvalgt af rygsække og kufferter til børn, som er både funktionelle og i høj kvalitet. Se bare de flotte tasker fra Ticket to Heaven (også weekendtasker), eller hvad med rygsækkene fra Skip Hop designet som dyreansigter, som dit barn vil elske.
Endelig har vi selvfølgelig også kufferten fra Content & Calm, som ikke uden grund har vundet et utal af priser - inklusiv en fra British Airways. Med den er der fuldstændig styr på legetøjet.

 


Babygear ønsker jer en god tur!