af Therese B. Rasmussen, 04/02/2016 16.16.41

Har du lyst til at hjælpe nogen af Danmarks sødeste kunder ? Vi søger en medarbejder til vores kundesupport (25 t/ugen). Vi tilbyder et spændende job med stor selvstændighed og alsidighed, hvor du er i kontakt med mange mennesker - både kunder og leverandører.

Branchekendskab er en fordel men ikke et must. Det afgørende er af du synes det er sjovt og nemt at give god service og har dokumenteret erfaring hermed.

Vi modtager de fleste henvendelser på mail, så du skal have praktisk erfaring med skriftlig kommunikation, og være god og hurtig til at skrive - på perfekt dansk samt på engelsk - så vores kunder får hurtige og gode svar på deres henvendelser. Du skal have erfaring med at arbejde med IT systemer (vi anvender Magento og Zendesk)

Med et sortiment på 20.000 forskellige varenumre - alt fra madkasser og børnetøj til babyalarmer og møbler - er det vigtigt at du har gå-på-mod, analytiske evner og overblik, så du hurtigt kan sætte dig ind i et produkts funktioner og give vores kunder god rådgivning.

Vi har 700m2 lager i tilknytning til kontoret og der vil være et tæt samarbejde med lageret. Vi har en afslappet omgangstone og påklædning.

Arbejdstiden er kl. 10.30-16.00 mandag til fredag (25 timer/ugen)

Arbejdssted: Kastrup

Send CV og ansøgning til tr@babygear.dk - ring 36949699 ved spørgsmål.