af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk, 10/03/2011 13.19.30

Hvor bliver foråret af? Når jeg sidder her og kigger ud ad vinduet, så stemmer det overhovedet ikke overens med, hvad jeg ser i kalenderen. Ih altså - det er marts - som i marts - og derfor officielt set forår. Men, forår rimer i min verden overhovedet ikke på regn, rusk og endda sne, som vi også lige blev begavet med i dag.

Soltøj fra Danefæ


Pyha - det bliver bogstaveligt talt op ad bakke og med vind i håret at hente to børn i cykelvogn. Gid man dog kunne bytte plads med en af dem og sidde der mageligt i køposen og med cool retro solbriller på (ja, min ældste datter mener, at solbrille-sæsonen er startet - man må beundre hendes komplette fornægtelse af realiteterne)...


Solbriller

Som jeg sidder her og lægger masser af nyt soltøj ind i shoppen, jeg er altså bare vild med Småfolk, så længes jeg bare endnu mere efter forår, sol og sommer. Jeg ser allerede i ånden, hvordan jeg sidder på stranden sammen med mine piger og lader mig gennemvarme af solen. Ahh!


Tror sgu' lige jeg følger min datters eksempel og tager mine solbriller på. Fake it till you make it, som man siger!