Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Guides

Er dit barn sikker i vandet?

Nu er tiden kommet til at ligge på stranden, ved poolen eller i svømmehallen. Børnene skal løbe rundt i vandkanten og finde nye venner, mens forældrene nyder at lege med, tage en vandrutschebanetur eller vise hvordan man laver den største maveplasker.

Read more

Top 8 solbeskyttelse til børn

Vi skal bestemt ikke undgå solen, men skal derimod tage forholdsregler når UV-indekset er højt og solen fremme. Desuden elsker børnene bare at lege udendørs - især når vejret er godt. Men hvilke forholdsregler kan du tage, og hvilke produkter er gode at investere i, når du skal beskytte især familiens yngste mod de skarpe stråler?

Read more

Gode råd til bilferie med børn

At rejse med børn kan være en blandet oplevelse, og som oftest skal der vejes mange for og imod, før familien driver afsted sydpå - ikke mindst i en bil. Her finder du en guide til, hvad du skal huske på i forbindelse med en bilferie med børn på bagsædet.

Tal og planlæg som en familie
Ferien og de gode oplevelser med samvær og hygge begynder allerede hjemmefra. Tal med børnene i god tid, og lyt til deres bekymringer angående den lange køretur. Husk at turen skal være en hyggelig familieudflugt, og det kan derfor være en ideel idé at planlægge ruten samt de få stop sammen. Hiv eventuelt et kort frem, og tegn ruten. På den måde lærer børnene lidt, og kan følge med undervejs på turen.

Fælles playliste
Musik, det skal der til! Lad børnene være med til, inden afrejse, at sammensætte den perfekte playliste, hvor både børn og voksne kan være med. På den måde kan playlisten kobles direkte til børnenes egne højtalere eller høretelefoner, og kan afspilles på telefon eller tablet undervejs. Tabletten kan desuden sættes fast i denne smarte Backseat Organiser fra BabyDan eller en simpel ryglænspose. På den måde smides der ikke rundt med elektronikken, og alt ser pænt og ryddeligt ud.  

Små overraskelser
Børn elsker overraskelser, og derfor kan du med fordel tage et smut i en lavprisbutik efter små overraskelser, som kan hives frem undervejs på turen. Og så er det naturligvis endnu bedre, hvis de er pakket fint ind i gavepapir og bånd som små gaver.

Aktivitetsbøger, opgavebøger, malebøger og lege
Aktivitetsbøger, opgavebøger og malebøger er generelt et hit hos børn, og ikke mindst når der skal køres langt. Her kan børnene få flere timer til at gå, og forældrene kan altid være til hjælp løbende. Der findes eksempelvis masser af klistermærkebøger samt malebøger og aktivitetsbøger, som dine børn vil elske at arbejde sig igennem. Derudover har du gode gamle, klassiske billege aldrig slået fejl, og dine børn vil elske dem. Prøv med de traditionelle:

  • - Gæt en bil

  • - Gæt et dyr

  • - Hvad tænker jeg på?

  • … eller andre sjove lege, hvor hele familiens kan lege med.

Gå aldrig ned på snacks
Pølsehorn, kanelsnegle, pizzasnegle, grøntsagsstave, frugt og rosiner er bar et lille udpluk af de mange velkendte snacks, som børn elsker. Dog skal man huske at forberede det inden afrejse, og det er altid en god idé, at have snacksne i små bokse, sådan at børnene kan administrere deres egne snacks, og du som forælder ikke behøver at række tilbage over sæderne. Der findes eksempelvis en fint sortiment af bokse fra de populære mærker Sistema og RICE. Suppler gerne op med et par slikkepinde eller nogle små vingummier, men pas på at ungerne ikke får sukkerchok med 10 timer tilbage af turen.

… Og når snacksne er væk
Sørg for at have rigeligt med vådservietter, skraldeposer og køkkenrulle med til turen, så du altid har noget ved hånden, hvis uheldet er ude.

Solens skarpe stråler
Hvis ikke bilen har aircondition, kan denne blive meget varm, og solens stråler irriterer desuden børnene på bagsædet. Dette kan nemt fikses med en solskærm til bilruden. De findes helt simple eller med børnevenlige motiver såsom Disneys Frost eller Askepot og Tornerose.

Kunsten at sove siddende
Det er ikke lovligt at lade børnene ligge ned og sove på bagsædet, da de på den måde ikke er ordentligt spændt fast. Derfor kan en nakkepude være en ideel løsning for både børn og voksne. Med en nakkepude, kan man uden problemer sidde og at sove, og uden at ødelægge nakken. Nakkepuderne findes desuden i flere flotte farver og med fine motiver. Problemet kan da også løses med en almindelig pude, da disse på nemmere vis kan formes efter ønske. Se eksempelvis de fine alfabet-puder fra Hoppekids. Så kan hvert barn få deres pude med eget forbogstav. På den måde forhindres også skænderier på bagsædet.

Er dit barns badedyr en bakteriebombe?

I en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet, Force Technology, blev der målt bakterieniveauer i badedyr der var 6500gange højere, end de tilladte grænseværdi for rent drikkevand  Bakterierne udvikles inden i badedyrene, fordi de har huller der kan suge vand ind. Badevandet, der indeholder sæbe, hudceller og andre rester fra badet kommer ind i badedyret og udvikler bakterier. Gamle badedyr får derved biobelægning indvendigt. 

Read more

Sommerferie med Baby

Ferie med en baby har ikke samme karakter af spontanitet, som dengang man bare var to voksne.  Med planlægning og en god portion forudseenhed kommer i hjem med fantastiske rejseminder.

Read more

Skrøner og Myter om uld

Vi får rigtigt mange spørgsmål om vores uldtøj til børn. Mange af spørgsmålene går på, hvordan uld er at have på.

 

Afhængighed: Gamle skrøner siger, at man bliver afhængig af uld. Dette er ikke korrekt. Skiftet mellem uld og andre tekstiler påvirker ikke kroppen. At barnet foretrækker uldens behagelige egenskaber, er en anden sag 

 

Med uld på kroppen kan barnet nøjes med færre lag tøj. Dermed er det lettere at bevæge sig. Oven i købet hjælper ulden med at holde en stabil kropstemperatur, hvilket giver barnet endnu mere lyst til bevægelse. 

 

Uld kradser: Moderne uld er helt anderledes blødt og behageligt end den uld, som blev benyttet for mange år siden. Mange husker stadig den kradsende uld fra deres egen barndom. Men forarbejdningsmetoderne er kraftigt forbedret, og samtidig benyttes udelukkende den fineste merinould i alle Joha’s produkter. Så det er en myte, at uld kradser!

 

Uld er kedeligt og naturfarvet: I dag findes der mange muligheder for at gøre designet attraktivt med fine farver og flotte prints. Joha’s designteam sikrer, at vi altid har et bredt udvalg af smarte designs til både piger og drenge samt små og store børn.

 

Se alt vores uldtøj fra Joha.

Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.