Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Top 8 solbeskyttelse til børn

  1. Solcreme

Udover at holde børnene indendørs mellem 12 og 15, er solcreme naturligvis det primære tiltag, når det kommer til solbeskyttelse. Brug eksempelvis solcreme fra Milk & Co Protect Me+ med SPF 30+, når børnene opholder sig udendørs og UV-indekset har passeret 3. På den måde, er du altid på den sikre side, og børnene slipper for solskoldning.Dog kan det være en evig kamp, at få smurt familiens yngste ind - og flere gange om dagen.Derfor finder du herunder 7 andre smarte tiltag, som også kan medvirke til, at beskytte børnene mod solens skarpe stråler.  

 

  1. Solhatte

Solhatte, sommerhatte, bøllehatte, legionærhatte, UV-hatte og solkasketter. Kært barn mange navne, og mulighederne er virkelig mange når det omhandler beskyttelse af dit barns hoved og ansigt. Med en god solhat kan du effektivt beskytte din dit barn mod solen. På BabyGear.dk finder du et stort udvalg af alverdens kære solhatte - både med og uden nakkeskygge.

 

  1. Soltøj

Beskyt dit barn mod solen med soltøj eller solbeskyttende badetøj. Det er faktisk lidt af en genialitet, da du slipper for at smøre hele barnets krop ind 8-10 gange i løbet af en solrig dag. Med soltøj er dit barn nemlig beskyttet - selv uden solcremen. Det kan derfor godt betale sig at investere i soltøj til familiens yngste. Det sparer både forældrene for en masse bøvl med solcreme og beskytter desuden barnet fra både solens skarpe stråler og eventuelle brandmænd i havet.

 

  1. Solsejl

De fleste forældre kender til brugen af, at ophænge en stofble i barnevognen eller klapvognen for at skygge barnet mod solen. Dog kan dette blokere for den friske luftcirkulation til barnevognen og barnet får det kun varmere i vognens kabine. Derfor anbefales det at investere i et solsejl til barnevognen eller klapvognen. Et solsejl skygger for solens skarpe stråler, alt imens det ikke blokerer for luftens tilgang til dit barn.

 

  1. Soltelte

Hvad enten det er babys første strandtur eller junior allerede er en erfaren sandgænger, byder stranden på timevis af sjov for hele familien. Men også på stranden bager solen, og det er derfor vigtigt at beskytte babyer og børn mod de skarpe UV-stråler. Netop den problematik kan et soltelt afhjælpe, da dette giver dejlig skygge. Da mange soltelte også er velegnede som rejsesenge, kan et soltelt også bruges, når baby skal have en lille lur.  1. Klapvognsparasoller

Beskyt dit barn mod solens stråler, når barnevognen eller klapvognen er ude at trille. Men en klapvognsparasol kan du vende klapvognen forend du vil, uden at barnet bliver generet af de skarpe stråler. De smarte klapvognsparasoller kan justeres i forskellige retninger, alt efter hvor solen befinder sig, og de mange parasoller findes i flotte og moderne farvenuancer.

 

  1. Solskærme

Solskærme til bilen er gode når solen står lige ind. Solen generer børnene og de bliver nemmere køresyge. Med solskærme til bilen, kan du beskytte familiens yngste på bagsædet mod de skarpe stråler, når hele familien skal på tur.

 

  1. Solbriller

Skarpt lys hæmmer dit barns sanser og motoriske evner. Hvis du derfor vil være sikker på en god oplevelse når hele familien skal på tur, bør du investere i solbriller til baby eller junior. Flere solbriller fra mærker som Banz Baby og RKS My First Shades har ingen spidse stænger, da disse er udstyret med en smart og justerbar rem, så de sidder tæt til ethvert barns hoved. Med solbriller føler dit barn sig lidt ekstra sej, alt imens det bliver beskyttet 100% mod solens skarpe og skadelige UVA og UVB stråler.

Del:

Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.