Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Blog

Reima flyverdragten - Gotland vinder Bäst-i-Test 2019

Reima flyverdragten - Gotland vinder Bäst-i-Test 2019

Vi lægger stor vægt på at udvælge gode produkter til babygear.dk. Derfor er det også fedt når et produkt som Reima Gotland flyverdragten vinder Bäst-i-Test 2019. Blandt mange flyverdragter vinder Reima Gotland Bäst-i-test 2019 med begrundelse: Perfekt pasform, meget let at holde ren, dejlig varm, utroligt vandafvisende.

 

Perfekt pasform
Småbørn, der lige har lært at gå, kan let blive klodsede i en flyverdragt, men det er ikke et problem med Gotland. Elastik i ærmer og ben er lige stramme nok til at kunne trække over vanter og sko, men ikke så stramme, at du er nødt til at kæmpe med dem.

Nem rengøring
Meget let at blive ren uden at skulle vaske det. Meget kan let rystes, når flyverdragten har fået lov til at tørre. Efter en vask forsvinder alt, og der opstår ingen mærkbar vaskeeffekt, selv efter flere maskinkørsler. Reima Gotland har et enkelt, men elegant design. Den dekorative kant af pelskraven kan fjernes, hvis den føles overflødig.

Holder barnet godt tempereret hele vinteren
Det er nok med bare almindeligt tøj, muligvis et ekstra lag i mange minusgrader, og barnet vil føle sig perfekt tempereret på ryggen efter et par timers leg udendørs. Kraven ender lige lige ved hagen. Det er knapper, at du har brug for at supplere med tørklæde. Vandsøjletryk er også af første klasse. Barnet kan sidde i en vandpø og stadig være tør, når flyverdragten kommer af. Snefang er heller ikke et problem, ærmer og benender er stramme.

Slidstærk
Når vinteren er forbi, vil der (ved alm. brug) være minimal slid på knæene og rumpen ses. Men i det store og hele ser Reima Gotland rigtig fin ud. Silikonebåndet, der skal bæres under skoen, er også i ny stand. Ud over for få og for små reflekser, har denne flyverdragt samlet set alt, hvad der kræves af en god flyverdragt. I betragtning af at Reima Gotland kan bruges i flere vintre, arves af søskende eller videresælges, er der ingen tvivl om, at dette er et af de bedste samlede køb, man kan foretage.

Er dit barn sikker i vandet?

Nu er tiden kommet til at ligge på stranden, ved poolen eller i svømmehallen. Børnene skal løbe rundt i vandkanten og finde nye venner, mens forældrene nyder at lege med, tage en vandrutschebanetur eller vise hvordan man laver den største maveplasker.

Read more

Coming through! Hummer på cykelstien....

Jeg tror nok, at jeg er blevet mere tålmodig af at få børn - men udgangspunktet var godt nok også ringe. Når jeg sætter mig op på en cykel ser jeg dog ikke rigtig nogen forbedring på den front. Måske fordi jeg som oftest har travlt, men det skal nu ikke være nogen undskyldning. Jeg bilder mig ind, at jeg generelt er både rummelig, tolerant og venlig. Det er bare som om, at den side fordufter, når jeg sætter mig op på cyklen. Som en anden selvudnævnt færdelsbetjent - eller skal vi sige Mrs. Jekyll & Mrs. Hyde - kan jeg komme helt op i det røde felt og få trang til at repetere regler og anvisninger, hvis nogen for eksempel blokerer cykelstien, ikke kører hurtigt nok, går i modsat retning på cykelstien, parkerer så jeg ikke kan komme forbi, ikke ser sig for eller pludselig skifter retning i fodgængerovergangen, så jeg er ved at gå ind i dem med cykelvognen - og andre handlinger, som gør, at JEG skal sætte farten ned.

Forrige år lige op til jul var vi involveret i et harmonika-sammenstød på motorvejen. Vi var uden skyld i det og ingen i bilen kom noget til - udover at få en gedigen forskrækkelse og real life erfaring med, hvor hurtigt uheld kan ske. Vores bil derimod blev totalskadet. Jeg var på barsel og min mand arbejdede lige rundt om hjørnet, så der var ikke nogen presserende årsag til at få ny bil lige med det samme. Derudover er det faktisk ret vanskeligt at komme ud at kigge på ny bil, når man ikke har nogen bil i forvejen - og pasning af pigerne var ikke sådan lige at få (den ene gang vi fik passet Mathilde, havde vi ikke lige fået checket åbningstiderne hos forhandlerne, så da vi troppede op med købelyst hos Ford var der selvfølgelig lukket...).

 

Om gode ben og good citizenship

Da jeg startede på arbejde igen i august var der fuld tryk på vejarbejdet i København, så jeg vurderede ikke, at der var meget tid sparet ved at tage bilen og skulle finde 3 x parkering for at afhente i to institutioner. Og nu er jeg faktisk blevet ret glad for, at jeg bliver 'tvunget' til at cykle og dermed få 1 times daglig motion (og i tilgift få ekstra god samvittighed til at spise store mængder slik om aftenen).

 

 

Status nu er derfor, at jeg dagligt tilbagelægger rigtig mange kilometer på de københavnske cykelstier - oftest med en dobbelt cykelvogn på slæb - i fast pendulfart mellem hjem, dagpleje, børnehave og arbejde. Udover stærkere ben og god samvittighed overfor miljøet og forhåbentlig også point hos Københavns Kommune for udvisning af good citizenship (nu de gerne vil have biler ud af byen - og tilsyneladende også borgere med gode ben, da de ikke har været særligt imødekommende overfor vores ønske om børn i samme institution), har jeg også fået en del erfaring med at være cyklist igen (ellers skal vi tilbage til min studietid i Århus for 11 år siden for at finde et periode, hvor jeg jævnligt kastede mig op på min bike).

 

Og jeg skal lige sige, at det ikke er blevet sjovere eller nemmere med en dobbelt cykelvogn - især ikke når man som jeg 'like to travel light' og komme hurtigt frem. Det er bare irriterende altid at være det største skrummel på cykelstien og ikke bare kunne smutte igennem. Det er dog ikke det største problem!

 

Selvudnævnt færdselsbetjent - C'est moi!

Jeg tror nok, at jeg er blevet mere tålmodig af at få børn - men udgangspunktet var godt nok også ringe. Når jeg sætter mig op på en cykel ser jeg dog ikke rigtig nogen forbedring på den front. Måske fordi jeg som oftest har travlt, men det skal nu ikke være nogen undskyldning. Jeg bilder mig ind, at jeg generelt er både rummelig, tolerant og venlig. Det er bare som om, at den side fordufter, når jeg sætter mig op på cyklen.

 

Som en anden selvudnævnt færdelsbetjent - eller skal vi sige Mrs. Jekyll & Mrs. Hyde - kan jeg komme helt op i det røde felt og få trang til at repetere regler og anvisninger, hvis nogen for eksempel blokerer cykelstien, ikke kører hurtigt nok, går i modsat retning på cykelstien, parkerer så jeg ikke kan komme forbi, ikke ser sig for eller pludselig skifter retning i fodgængerovergangen, så jeg er ved at gå ind i dem med cykelvognen - og andre handlinger, som gør, at JEG skal sætte farten ned.

 

Hallooo - hvad har du gang i...

Som den morgen, hvor jeg med sved på panden og i fuldt ræs mod børnehaven, tog mig selv i meget lidt assertivt nærmest at råbe 'Hallo - hvad har du gang i' til en mor uden børn i sin Nihola cykelvogn. Det skal her lige siges, at hun havde valgt at spærre hele cykelstien for at stå og sludre med en veninde og ville have, at jeg skulle køre ud på en ret trafikeret vej for at komme forbi. Still, nok ikke den adfærd, jeg ønsker Mathilde skal udvise (eller som jeg ville råde andre til for den sags skyld - det er ikke just konfliktnedtrappende eller løsningsorienteret).

 

Men når musikken spiller, kan jeg have svært ved at styre min 'road rage'. Det der dog er tankevækkende for mig er, at min mand syntes, at JEG var latterlig ved at hidse mig sådan op - og jeg havde ellers forventet total opbakning. Det det nok bare en forskel på min mand (og i dette tilfælde flere andre) og mig. For mig er det imidlertid princippet om, at man skal kigge lidt ud over sin egen næsetip. Ligesom man heller ikke tager elevatoren, hvis man har raske ben og der står mennesker med barnevogn, krykker eller cykel og venter på den. Som oftest holder jeg dog min mund, for man skal jo vælge sine kampe - og jeg vil jo også gerne videre.

 

Hvad med dig selv, vil du så spørge? Ja, du skal i hvert fald ikke spørge min mand - men ifølge mig selv kører jeg til UG med kryds og (cykel)slange. Jeg har ikke lavet nogen (fysiske) skader på mennesker eller dyr endnu, men skal dog heller ikke udnævne mig selv til cykelhelgen.

 

Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt!

Top 8 solbeskyttelse til børn

Vi skal bestemt ikke undgå solen, men skal derimod tage forholdsregler når UV-indekset er højt og solen fremme. Desuden elsker børnene bare at lege udendørs - især når vejret er godt. Men hvilke forholdsregler kan du tage, og hvilke produkter er gode at investere i, når du skal beskytte især familiens yngste mod de skarpe stråler?

Read more

Gode råd til bilferie med børn

At rejse med børn kan være en blandet oplevelse, og som oftest skal der vejes mange for og imod, før familien driver afsted sydpå - ikke mindst i en bil. Her finder du en guide til, hvad du skal huske på i forbindelse med en bilferie med børn på bagsædet.

Tal og planlæg som en familie
Ferien og de gode oplevelser med samvær og hygge begynder allerede hjemmefra. Tal med børnene i god tid, og lyt til deres bekymringer angående den lange køretur. Husk at turen skal være en hyggelig familieudflugt, og det kan derfor være en ideel idé at planlægge ruten samt de få stop sammen. Hiv eventuelt et kort frem, og tegn ruten. På den måde lærer børnene lidt, og kan følge med undervejs på turen.

Fælles playliste
Musik, det skal der til! Lad børnene være med til, inden afrejse, at sammensætte den perfekte playliste, hvor både børn og voksne kan være med. På den måde kan playlisten kobles direkte til børnenes egne højtalere eller høretelefoner, og kan afspilles på telefon eller tablet undervejs. Tabletten kan desuden sættes fast i denne smarte Backseat Organiser fra BabyDan eller en simpel ryglænspose. På den måde smides der ikke rundt med elektronikken, og alt ser pænt og ryddeligt ud.  

Små overraskelser
Børn elsker overraskelser, og derfor kan du med fordel tage et smut i en lavprisbutik efter små overraskelser, som kan hives frem undervejs på turen. Og så er det naturligvis endnu bedre, hvis de er pakket fint ind i gavepapir og bånd som små gaver.

Aktivitetsbøger, opgavebøger, malebøger og lege
Aktivitetsbøger, opgavebøger og malebøger er generelt et hit hos børn, og ikke mindst når der skal køres langt. Her kan børnene få flere timer til at gå, og forældrene kan altid være til hjælp løbende. Der findes eksempelvis masser af klistermærkebøger samt malebøger og aktivitetsbøger, som dine børn vil elske at arbejde sig igennem. Derudover har du gode gamle, klassiske billege aldrig slået fejl, og dine børn vil elske dem. Prøv med de traditionelle:

  • - Gæt en bil

  • - Gæt et dyr

  • - Hvad tænker jeg på?

  • … eller andre sjove lege, hvor hele familiens kan lege med.

Gå aldrig ned på snacks
Pølsehorn, kanelsnegle, pizzasnegle, grøntsagsstave, frugt og rosiner er bar et lille udpluk af de mange velkendte snacks, som børn elsker. Dog skal man huske at forberede det inden afrejse, og det er altid en god idé, at have snacksne i små bokse, sådan at børnene kan administrere deres egne snacks, og du som forælder ikke behøver at række tilbage over sæderne. Der findes eksempelvis en fint sortiment af bokse fra de populære mærker Sistema og RICE. Suppler gerne op med et par slikkepinde eller nogle små vingummier, men pas på at ungerne ikke får sukkerchok med 10 timer tilbage af turen.

… Og når snacksne er væk
Sørg for at have rigeligt med vådservietter, skraldeposer og køkkenrulle med til turen, så du altid har noget ved hånden, hvis uheldet er ude.

Solens skarpe stråler
Hvis ikke bilen har aircondition, kan denne blive meget varm, og solens stråler irriterer desuden børnene på bagsædet. Dette kan nemt fikses med en solskærm til bilruden. De findes helt simple eller med børnevenlige motiver såsom Disneys Frost eller Askepot og Tornerose.

Kunsten at sove siddende
Det er ikke lovligt at lade børnene ligge ned og sove på bagsædet, da de på den måde ikke er ordentligt spændt fast. Derfor kan en nakkepude være en ideel løsning for både børn og voksne. Med en nakkepude, kan man uden problemer sidde og at sove, og uden at ødelægge nakken. Nakkepuderne findes desuden i flere flotte farver og med fine motiver. Problemet kan da også løses med en almindelig pude, da disse på nemmere vis kan formes efter ønske. Se eksempelvis de fine alfabet-puder fra Hoppekids. Så kan hvert barn få deres pude med eget forbogstav. På den måde forhindres også skænderier på bagsædet.

Børn i sengen - the more the merrier...

Før jeg fik mine egne, var jeg ikke vild med børn. Jeg synes de var irriterende, larmende og fyldte bare for meget. Når mine kolleger fortalte om deres afkom, var jeg ikke særlig interesseret, men lyttede dog høfligt. Min manglende interesse og - 4 yngre søskende til trods - noget begrænsede empiriske grundlag hindrede mig dog ikke i at have rigtig mange holdninger til, hvordan børn skulle opdrages - ikke mindst, hvordan jeg selv ville opdrage mine børn. En af disse grundpiller var, at jeg aldrig skulle have børn i sengen. ALDRIG!

Read more

Er dit barns badedyr en bakteriebombe?

I en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet, Force Technology, blev der målt bakterieniveauer i badedyr der var 6500gange højere, end de tilladte grænseværdi for rent drikkevand  Bakterierne udvikles inden i badedyrene, fordi de har huller der kan suge vand ind. Badevandet, der indeholder sæbe, hudceller og andre rester fra badet kommer ind i badedyret og udvikler bakterier. Gamle badedyr får derved biobelægning indvendigt. 

Read more

Scener fra en putning

I mit sidste blog indlæg - som indrømmet blev skrevet for lidt for længe siden (til gengæld er der kommet vildt mange nye varer på BabyGear.dk) - skrev jeg lidt om vores sovevaner. Jeg vil her brygge lidt videre på den tråd...

Read more

Sommerferie med Baby

Ferie med en baby har ikke samme karakter af spontanitet, som dengang man bare var to voksne.  Med planlægning og en god portion forudseenhed kommer i hjem med fantastiske rejseminder.

Read more

Skrøner og Myter om uld

Vi får rigtigt mange spørgsmål om vores uldtøj til børn. Mange af spørgsmålene går på, hvordan uld er at have på.

 

Afhængighed: Gamle skrøner siger, at man bliver afhængig af uld. Dette er ikke korrekt. Skiftet mellem uld og andre tekstiler påvirker ikke kroppen. At barnet foretrækker uldens behagelige egenskaber, er en anden sag 

 

Med uld på kroppen kan barnet nøjes med færre lag tøj. Dermed er det lettere at bevæge sig. Oven i købet hjælper ulden med at holde en stabil kropstemperatur, hvilket giver barnet endnu mere lyst til bevægelse. 

 

Uld kradser: Moderne uld er helt anderledes blødt og behageligt end den uld, som blev benyttet for mange år siden. Mange husker stadig den kradsende uld fra deres egen barndom. Men forarbejdningsmetoderne er kraftigt forbedret, og samtidig benyttes udelukkende den fineste merinould i alle Joha’s produkter. Så det er en myte, at uld kradser!

 

Uld er kedeligt og naturfarvet: I dag findes der mange muligheder for at gøre designet attraktivt med fine farver og flotte prints. Joha’s designteam sikrer, at vi altid har et bredt udvalg af smarte designs til både piger og drenge samt små og store børn.

 

Se alt vores uldtøj fra Joha.

Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.