At rejse med børn kan være en blandet oplevelse, og som oftest skal der vejes mange for og imod, før familien driver afsted sydpå - ikke mindst i en bil. Her finder du en guide til, hvad du skal huske på i forbindelse med en bilferie med børn på bagsædet.

Tal og planlæg som en familie
Ferien og de gode oplevelser med samvær og hygge begynder allerede hjemmefra. Tal med børnene i god tid, og lyt til deres bekymringer angående den lange køretur. Husk at turen skal være en hyggelig familieudflugt, og det kan derfor være en ideel idé at planlægge ruten samt de få stop sammen. Hiv eventuelt et kort f...

Læs mere...

Tags:

Posted in Guides af Cecilie

Vi skal bestemt ikke undgå solen, men skal derimod tage forholdsregler når UV-indekset er højt og solen fremme. Desuden elsker børnene bare at lege udendørs - især når vejret er godt. Men hvilke forholdsregler kan du tage, og hvilke produkter er gode at investere i, når du skal beskytte især familiens yngste mod de skarpe stråler?


  1. Solcreme

Udover at holde børnene indendørs mellem 12 og 15, er solcreme naturligvis det primære tiltag, når det kommer til solbeskyttelse. Brug eksempelvis solcreme fra Milk & Co Protect Me+ med SPF 30+, når børnene opholder sig udendørs og UV-indekset har passeret 3. ...

Læs mere...
Posted in Guides af Cecilie

Vi søger en eller flere studerende, som kan forfatte sælgende tekster og som kan arbejde selvstændigt.

Du vil indgå i et team, hvor dine primæropgaver vil være at lave keyword research samt forfatte seo tekster og lave content indhold til BabyGear.dk.

Som person er du proaktiv, detaljeorienteret og selvkørende og du kan skrive en fejlfri tekst på dansk.

Vi er fleksible med arbejdstiden og tilpasser den til dit studie. Efter oplæring vil en del af arbejdet vil evt. kunne udføres som hjemmearbejde. Timelønnen er 140 kr i timen. 

Dine faglige kompetencer

Du kan skrive SEO-venlige tekster på fejlfrit d...

Læs mere...

Tags:

Posted in Nyt fra BabyGear.dk af Jesper Brejning

Badeænder og andet badelegetøj kan være bakteriebomber og bør derfor udskiftes regelmæssigt.

I en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet, Force Technology, blev der målt bakterieniveauer i badedyr der var 6500gange højere, end de tilladte grænseværdi for rent drikkevand 

Bakterierne udvikles inden i badedyrene, fordi de har huller der kan suge vand ind. Badevandet, der indeholder sæbe, hudceller og andre rester fra badet kommer ind i badedyret og udvikler bakterier. Gamle badedyr får derved biobelægning indvendigt. 

Som led i produktudviklingen hos Hevea fik Terese Hoffeldt gennemført en a...

Læs mere...
Posted in Guides af Jesper Brejning

Job: Online Marketing Manager med solid erfaring

Har du lyst, ambition og evner til at sætte dit personlige aftryk på BabyGear.dk’s online marketing samt være med til at tegne udviklingen for en webshop i vækst? Kan du selvstændigt løfte online marketing og kommunikationsopgaver på både strategisk og operationelt niveau?

Som vores nye online marketing manager vil du få en nøglerolle hos BabyGear.dk og kommer til at deltage aktivt i udviklingen. BabyGear.dk har siden 2009 solgt produkter indenfor babyudstyr via vores online platform.

Du bliver del af en mindre virksomhed med drive og en fri omgang...

Læs mere...
Posted in Nyheder af Jesper Brejning

Har du lyst til at hjælpe nogen af Danmarks sødeste kunder ? Vi søger en medarbejder til vores kundesupport (25 t/ugen). Vi tilbyder et spændende job med stor selvstændighed og alsidighed, hvor du er i kontakt med mange mennesker - både kunder og leverandører.

Branchekendskab er en fordel men ikke et must. Det afgørende er af du synes det er sjovt og nemt at give god service og har dokumenteret erfaring hermed.

Vi modtager de fleste henvendelser på mail, så du skal have praktisk erfaring med skriftlig kommunikation, og være god og hurtig til at skrive - på perfekt dansk samt på engelsk - så vore...

Læs mere...
Posted in Nyt fra BabyGear.dk af Therese B. Rasmussen

uldtøj til børn

Vi får rigtigt mange spørgsmål om vores uldtøj til børn. Mange af spørgsmålene går på, hvordan uld er at have på.


Afhængighed: Gamle skrøner siger, at man bliver afhængig af uld. Dette er ikke korrekt. Skiftet mellem uld og andre tekstiler påvirker ikke kroppen. At barnet foretrækker uldens behagelige egenskaber, er en anden sag 


Med uld på kroppen kan barnet nøjes med færre lag tøj. Dermed er det lettere at bevæge sig. Oven i købet hjælper ulden med at holde en stabil kropstemperatur, hvilket giver barnet endnu mere lyst til bevægelse. 


Uld kradser: Moderne uld er helt anderledes blødt og behage...

Læs mere...

Tags:

Posted in Guides af Jesper Brejning

Det har været en stor succes at tilbyde FRI FRAGT på alle ordrer. Det er så dejligt at høre alle de dejlige tilbagemeldinger vi har fået fra jer, så vi har besluttet at udvide perioden med FRI FRAGT helt frem til den 1. januar 2013. Så kan der shoppes julegaver i ro og mag uden at skulle tænke på fragt.

Vi pakker gerne dine gaver fint ind og sender dem gerne direkte til der, hvor du skal holde jul, så slipper du for at skulle slæbe på gaverne.

Posted in Nyheder af BabyGear.dk Brejning

Vi havde besøg af Trine fra Småfolk i dag og kom helt i forårshumør af alle de skønne print og farver der kommer til foråret - og næste vinter. Masser af flotte farvekombinationer - både de klassiske æbleprint og multi-æble design, hvor en super flot solgul giver et lækkert pift. Som noget nyt vil vi også få sengetøj i shoppen til foråret. Det er et af Småfolk topsællerter og vel nærmest et af deres 'flagskibe', så nu kan barnevognen og sengen blive flot 'foret' i dejlige farver. Se også frem til rigtig søde legionærhatte/kasketter og super fine mini-pusletasker.

Posted in Nyheder af BabyGear.dk Brejning

gaveindpakningVi pakker dine gaver flot ind og sender dem gerne direkte til modtageren. På BabyGear.dk klikker du blot på "Gaveindpakning og til/fra kort" efter du ved kassen har indtastet navn og adresse. Du har mulighed for at fortælle os, hvordan du gerne vil have pakket varerne ind, samt hvad der evt. skal stå på til/fra kortet.Varer købt fra november og frem til 24. december kan byttes og returneres helt frem til den 8. januar 2013. Alle forsendelser pakkes med returseddel samt returlabel - nemt og bekvemt.
Posted in Nyt fra BabyGear.dk af BabyGear.dk Brejning

Stor efterspørgsel efter trendy reflekser har givet grobund for billige kopier, der markedsføres som velfungerende reflekser. To reflekser kan se helt ens ud, men kvaliteten kan være meget forskellig, fortæller Gösta Werner som er forsker på Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, til Svenske Dagbladet.

 

Bliv set i mørket med de rigtige reflekser

 

Ny rapport påviser farerne ved dårlige reflekser

Ifølge en ny rapport fra SRA forøger dårlige reflekser risikoen for trafikuheld, fordi vi tror vi er synlige i mørket, når vi bærer reflekser. Hvis refleksen så ikke lever op til EU standarderne (EN13356) overvurderer vi altså vores synlighed. Pers...

Læs mere...
Posted in Guides af Jesper Brejning, BabyGear.dk

I sidste weekend holdt vi julefrokost. Vi havde lavet en bullitproof plan bestående af et lige antal småpiger, da empirien gang på gang har vist, at piger på 4 år opererer bedst i par; kombinationer med 3 fører uværgerligt til konfliktskabende alliancer, der antager forskellige kombinationer i løbet af samværet. Man kan godt nå at blive temmelig træt efter et par timer med ongoing intervention. Og til sidst ender det jo alligevel altid i total hamoni og Thylejr (bare uden alkohol og andre euforiserende stoffer, hvis man ikke lige regner sugar rush herunder).


Derfor havde vi sørget for at finde...

Læs mere...
Posted in At være mor af BabyGear.dk Brejning

At gå tur med et sovende barn i barnevogn eller klapvogn - i hæderligt vejr - kan have en nærmest meditativ eller mentalhygiejnisk effekt. Den perfekte måde at få samlet tankerne - og samtidig få rørt sig. Dog er jeg glad for at min karriere som barnevogns- og klapvognsfører lakker mod enden. Med to børn og 2 x barsel i København - uden bil en del af tiden - vil jeg mene, at jeg efterhånden har belæg for at komme med nogle generelle betragtninger om denne transportform - og hvad man som ny barnevognschauffør kan forberede sig på. Dette er naturligvis skrevet med glimt i øjet og ud fra parolen ... Læs mere...
Posted in Nyheder af BabyGear.dk Brejning

Med små børn i huset er der nok at se til. Det ved alle - og BabyGear.dk's kundegruppe nok især, hvor jeg ikke er i tvivl om, at 'I'm preaching to the choir'... Med en borderline tilstand af kaos og begrænset tid til sig selv, og hvor det til tider gælder om at holde tungen lige i munden, er det nogle gange nogle mærkelige ting, der holder én oppe - eller i hvert fald sikrer, at man har en følelse af normalitet og kontrol over tilværelsen.


Jeg kan således klare, at elevatoren i vores ejendom - hvor vi bor på 5. sal - ikke har virket siden det voldsomme regnskyl i København den 2. juli. Derfor ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg gik 14 dage over termin med Mathilde. Til sidst var jeg ved at sprænges - og ikke kun fysisk. Jeg var dødtræt af, at min krop ikke kunne performe, nu vi ligesom havde fået en deadline - jeg mener termin - den 20. december. Men nej, intet skete, så vi endte med at tage til Vejle juleaften medbringende vandrejournal, skiftetøj og adresser på alle sygehuse på ruten mellem Vejle og København.


Men julen gik, nytår ligeså, og jeg nåede såmænd også på udsalg i Magasin inden der skete noget. Og endelig - aftenen inden planlagt igangsætning, kom der gang i skidtet. Det gik så også så hurtigt, at vi...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

I mit sidste blog indlæg - som indrømmet blev skrevet for lidt for længe siden (til gengæld er der kommet vildt mange nye varer på BabyGear.dk) - skrev jeg lidt om vores sovevaner. Jeg vil her brygge lidt videre på den tråd...


En seng med vægge

Som jeg skrev var og er jeg positivt indstillet overfor konceptet 'børn i sengen'. Men, jeg går også ind for, at børn skal starte i deres egen seng. Af mange grunde var vi for ca. 3 uger siden ikke lige der. Læs: pigerne blev puttet i vores seng. Men, så tog vi aktion og over en weekend fik vi rykket værelser, så pigerne nu har et gigantisk børneværelse ...

Læs mere...

Tags:

Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Før jeg fik mine egne, var jeg ikke vild med børn. Jeg synes de var irriterende, larmende og fyldte bare for meget. Når mine kolleger fortalte om deres afkom, var jeg ikke særlig interesseret, men lyttede dog høfligt. Min manglende interesse og - 4 yngre søskende til trods - noget begrænsede empiriske grundlag hindrede mig dog ikke i at have rigtig mange holdninger til, hvordan børn skulle opdrages - ikke mindst, hvordan jeg selv ville opdrage mine børn. En af disse grundpiller var, at jeg aldrig skulle have børn i sengen. ALDRIG!


Børn i sengen


Hvad gør de i naturen - eller i Afrika...

Problemet med at få bø...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Skip Hop Zoo Lunchie har søde ansigter, der gør det sjovt at spise. Zoo Lunchie har den helt rigtige størrelse til små børn, så de kan føle sig selvstændige, når de bærer deres egen madpakke.


Skip Hop Lunchie


En Skip Hop Zoo Lunchie er en isoleret madpakketaske med et rummeligt hovedrum, der har plads til brød, snacks, drikkevarer og meget mere. Den isolerede inderside holder mad- og drikkevarer kolde eller varme. Der er plads til bestik i den indvendige netlomme. Clip on-håndtaget kan sættes fast på en Skip Hop Zoo Pack eller anden rygsæk.


Skip Hop Lunchie


• Indeholder ikke BPA, PVC og phtalater

• Fra 3 år

• Isoleret rum til drik...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Når folk får børn, især mens de har små børn, skilles fårene fra bukkene. I hvert fald i forhold til evnen - eller måske nærmere lysten - til at feste igennem. Jeg ved ikke, hvor mange gange muligheden for endelig at give den gas sammen med gode venner, alle gode intentioner og motivation til trods, er blevet forpasset enten af mig alene eller kollektivt. Og det skal siges, at det er venner, jeg ved har (haft) evnen til at køre direkte i hegnet. Det der sker er imidlertid bare, at en kombination af opsamlet træthed og viden om, at en 'hård dag derpå' venter gør, at man bare ikke altid orker - ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg synes ikke, det var slemt at være gravid; de 20 kilo jeg tog på skyldtes vist primært, at jeg spiste et glas Nutella om ugen. Jeg synes heller ikke, det gjorde ondt at føde. Amning kom op at køre med det samme og det generede mig faktisk heller ikke at blive vækket 3-4 gange hver nat indtil mine piger var fyldt næsten 1 år. Nej, det værste har hver gang været, når jeg skulle i gang med at give fast føde.


Sumo-bryder uden hår

Min ældste datter, Mathilde, var en rigtig basse; 9,5 kilo da hun var 5 måneder. Hun havde ingen hals, 4 folder på lår og arme, næsten ikke noget hår på hovedet og lign...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk