At rejse med børn kan være en blandet oplevelse, og som oftest skal der vejes mange for og imod, før familien driver afsted sydpå - ikke mindst i en bil. Her finder du en guide til, hvad du skal huske på i forbindelse med en bilferie med børn på bagsædet.

Tal og planlæg som en familie
Ferien og de gode oplevelser med samvær og hygge begynder allerede hjemmefra. Tal med børnene i god tid, og lyt til deres bekymringer angående den lange køretur. Husk at turen skal være en hyggelig familieudflugt, og det kan derfor være en ideel idé at planlægge ruten samt de få stop sammen. Hiv eventuelt et kort f...

Læs mere...

Tags:

Posted in Guides af Cecilie

Vi skal bestemt ikke undgå solen, men skal derimod tage forholdsregler når UV-indekset er højt og solen fremme. Desuden elsker børnene bare at lege udendørs - især når vejret er godt. Men hvilke forholdsregler kan du tage, og hvilke produkter er gode at investere i, når du skal beskytte især familiens yngste mod de skarpe stråler?


  1. Solcreme

Udover at holde børnene indendørs mellem 12 og 15, er solcreme naturligvis det primære tiltag, når det kommer til solbeskyttelse. Brug eksempelvis solcreme fra Milk & Co Protect Me+ med SPF 30+, når børnene opholder sig udendørs og UV-indekset har passeret 3. ...

Læs mere...
Posted in Guides af Cecilie

Vi søger en eller flere studerende, som kan forfatte sælgende tekster og som kan arbejde selvstændigt.

Du vil indgå i et team, hvor dine primæropgaver vil være at lave keyword research samt forfatte seo tekster og lave content indhold til BabyGear.dk.

Som person er du proaktiv, detaljeorienteret og selvkørende og du kan skrive en fejlfri tekst på dansk.

Vi er fleksible med arbejdstiden og tilpasser den til dit studie. Efter oplæring vil en del af arbejdet vil evt. kunne udføres som hjemmearbejde. Timelønnen er 140 kr i timen. 

Dine faglige kompetencer

Du kan skrive SEO-venlige tekster på fejlfrit d...

Læs mere...

Tags:

Posted in Nyt fra BabyGear.dk af Jesper Brejning

Badeænder og andet badelegetøj kan være bakteriebomber og bør derfor udskiftes regelmæssigt.

I en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet, Force Technology, blev der målt bakterieniveauer i badedyr der var 6500gange højere, end de tilladte grænseværdi for rent drikkevand 

Bakterierne udvikles inden i badedyrene, fordi de har huller der kan suge vand ind. Badevandet, der indeholder sæbe, hudceller og andre rester fra badet kommer ind i badedyret og udvikler bakterier. Gamle badedyr får derved biobelægning indvendigt. 

Som led i produktudviklingen hos Hevea fik Terese Hoffeldt gennemført en a...

Læs mere...
Posted in Guides af Jesper Brejning

Job: Online Marketing Manager med solid erfaring

Har du lyst, ambition og evner til at sætte dit personlige aftryk på BabyGear.dk’s online marketing samt være med til at tegne udviklingen for en webshop i vækst? Kan du selvstændigt løfte online marketing og kommunikationsopgaver på både strategisk og operationelt niveau?

Som vores nye online marketing manager vil du få en nøglerolle hos BabyGear.dk og kommer til at deltage aktivt i udviklingen. BabyGear.dk har siden 2009 solgt produkter indenfor babyudstyr via vores online platform.

Du bliver del af en mindre virksomhed med drive og en fri omgang...

Læs mere...
Posted in Nyheder af Jesper Brejning

Har du lyst til at hjælpe nogen af Danmarks sødeste kunder ? Vi søger en medarbejder til vores kundesupport (25 t/ugen). Vi tilbyder et spændende job med stor selvstændighed og alsidighed, hvor du er i kontakt med mange mennesker - både kunder og leverandører.

Branchekendskab er en fordel men ikke et must. Det afgørende er af du synes det er sjovt og nemt at give god service og har dokumenteret erfaring hermed.

Vi modtager de fleste henvendelser på mail, så du skal have praktisk erfaring med skriftlig kommunikation, og være god og hurtig til at skrive - på perfekt dansk samt på engelsk - så vore...

Læs mere...
Posted in Nyt fra BabyGear.dk af Therese B. Rasmussen

uldtøj til børn

Vi får rigtigt mange spørgsmål om vores uldtøj til børn. Mange af spørgsmålene går på, hvordan uld er at have på.


Afhængighed: Gamle skrøner siger, at man bliver afhængig af uld. Dette er ikke korrekt. Skiftet mellem uld og andre tekstiler påvirker ikke kroppen. At barnet foretrækker uldens behagelige egenskaber, er en anden sag 


Med uld på kroppen kan barnet nøjes med færre lag tøj. Dermed er det lettere at bevæge sig. Oven i købet hjælper ulden med at holde en stabil kropstemperatur, hvilket giver barnet endnu mere lyst til bevægelse. 


Uld kradser: Moderne uld er helt anderledes blødt og behage...

Læs mere...

Tags:

Posted in Guides af Jesper Brejning

Det har været en stor succes at tilbyde FRI FRAGT på alle ordrer. Det er så dejligt at høre alle de dejlige tilbagemeldinger vi har fået fra jer, så vi har besluttet at udvide perioden med FRI FRAGT helt frem til den 1. januar 2013. Så kan der shoppes julegaver i ro og mag uden at skulle tænke på fragt.

Vi pakker gerne dine gaver fint ind og sender dem gerne direkte til der, hvor du skal holde jul, så slipper du for at skulle slæbe på gaverne.

Posted in Nyheder af BabyGear.dk Brejning

Vi havde besøg af Trine fra Småfolk i dag og kom helt i forårshumør af alle de skønne print og farver der kommer til foråret - og næste vinter. Masser af flotte farvekombinationer - både de klassiske æbleprint og multi-æble design, hvor en super flot solgul giver et lækkert pift. Som noget nyt vil vi også få sengetøj i shoppen til foråret. Det er et af Småfolk topsællerter og vel nærmest et af deres 'flagskibe', så nu kan barnevognen og sengen blive flot 'foret' i dejlige farver. Se også frem til rigtig søde legionærhatte/kasketter og super fine mini-pusletasker.

Posted in Nyheder af BabyGear.dk Brejning

gaveindpakningVi pakker dine gaver flot ind og sender dem gerne direkte til modtageren. På BabyGear.dk klikker du blot på "Gaveindpakning og til/fra kort" efter du ved kassen har indtastet navn og adresse. Du har mulighed for at fortælle os, hvordan du gerne vil have pakket varerne ind, samt hvad der evt. skal stå på til/fra kortet.Varer købt fra november og frem til 24. december kan byttes og returneres helt frem til den 8. januar 2013. Alle forsendelser pakkes med returseddel samt returlabel - nemt og bekvemt.
Posted in Nyt fra BabyGear.dk af BabyGear.dk Brejning

Stor efterspørgsel efter trendy reflekser har givet grobund for billige kopier, der markedsføres som velfungerende reflekser. To reflekser kan se helt ens ud, men kvaliteten kan være meget forskellig, fortæller Gösta Werner som er forsker på Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, til Svenske Dagbladet.

 

Bliv set i mørket med de rigtige reflekser

 

Ny rapport påviser farerne ved dårlige reflekser

Ifølge en ny rapport fra SRA forøger dårlige reflekser risikoen for trafikuheld, fordi vi tror vi er synlige i mørket, når vi bærer reflekser. Hvis refleksen så ikke lever op til EU standarderne (EN13356) overvurderer vi altså vores synlighed. Pers...

Læs mere...
Posted in Guides af Jesper Brejning, BabyGear.dk

I sidste weekend holdt vi julefrokost. Vi havde lavet en bullitproof plan bestående af et lige antal småpiger, da empirien gang på gang har vist, at piger på 4 år opererer bedst i par; kombinationer med 3 fører uværgerligt til konfliktskabende alliancer, der antager forskellige kombinationer i løbet af samværet. Man kan godt nå at blive temmelig træt efter et par timer med ongoing intervention. Og til sidst ender det jo alligevel altid i total hamoni og Thylejr (bare uden alkohol og andre euforiserende stoffer, hvis man ikke lige regner sugar rush herunder).


Derfor havde vi sørget for at finde...

Læs mere...
Posted in At være mor af BabyGear.dk Brejning

At gå tur med et sovende barn i barnevogn eller klapvogn - i hæderligt vejr - kan have en nærmest meditativ eller mentalhygiejnisk effekt. Den perfekte måde at få samlet tankerne - og samtidig få rørt sig. Dog er jeg glad for at min karriere som barnevogns- og klapvognsfører lakker mod enden. Med to børn og 2 x barsel i København - uden bil en del af tiden - vil jeg mene, at jeg efterhånden har belæg for at komme med nogle generelle betragtninger om denne transportform - og hvad man som ny barnevognschauffør kan forberede sig på. Dette er naturligvis skrevet med glimt i øjet og ud fra parolen ... Læs mere...
Posted in Nyheder af BabyGear.dk Brejning

Med små børn i huset er der nok at se til. Det ved alle - og BabyGear.dk's kundegruppe nok især, hvor jeg ikke er i tvivl om, at 'I'm preaching to the choir'... Med en borderline tilstand af kaos og begrænset tid til sig selv, og hvor det til tider gælder om at holde tungen lige i munden, er det nogle gange nogle mærkelige ting, der holder én oppe - eller i hvert fald sikrer, at man har en følelse af normalitet og kontrol over tilværelsen.


Jeg kan således klare, at elevatoren i vores ejendom - hvor vi bor på 5. sal - ikke har virket siden det voldsomme regnskyl i København den 2. juli. Derfor ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg gik 14 dage over termin med Mathilde. Til sidst var jeg ved at sprænges - og ikke kun fysisk. Jeg var dødtræt af, at min krop ikke kunne performe, nu vi ligesom havde fået en deadline - jeg mener termin - den 20. december. Men nej, intet skete, så vi endte med at tage til Vejle juleaften medbringende vandrejournal, skiftetøj og adresser på alle sygehuse på ruten mellem Vejle og København.


Men julen gik, nytår ligeså, og jeg nåede såmænd også på udsalg i Magasin inden der skete noget. Og endelig - aftenen inden planlagt igangsætning, kom der gang i skidtet. Det gik så også så hurtigt, at vi...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

I mit sidste blog indlæg - som indrømmet blev skrevet for lidt for længe siden (til gengæld er der kommet vildt mange nye varer på BabyGear.dk) - skrev jeg lidt om vores sovevaner. Jeg vil her brygge lidt videre på den tråd...


En seng med vægge

Som jeg skrev var og er jeg positivt indstillet overfor konceptet 'børn i sengen'. Men, jeg går også ind for, at børn skal starte i deres egen seng. Af mange grunde var vi for ca. 3 uger siden ikke lige der. Læs: pigerne blev puttet i vores seng. Men, så tog vi aktion og over en weekend fik vi rykket værelser, så pigerne nu har et gigantisk børneværelse ...

Læs mere...

Tags:

Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Før jeg fik mine egne, var jeg ikke vild med børn. Jeg synes de var irriterende, larmende og fyldte bare for meget. Når mine kolleger fortalte om deres afkom, var jeg ikke særlig interesseret, men lyttede dog høfligt. Min manglende interesse og - 4 yngre søskende til trods - noget begrænsede empiriske grundlag hindrede mig dog ikke i at have rigtig mange holdninger til, hvordan børn skulle opdrages - ikke mindst, hvordan jeg selv ville opdrage mine børn. En af disse grundpiller var, at jeg aldrig skulle have børn i sengen. ALDRIG!


Børn i sengen


Hvad gør de i naturen - eller i Afrika...

Problemet med at få bø...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Skip Hop Zoo Lunchie har søde ansigter, der gør det sjovt at spise. Zoo Lunchie har den helt rigtige størrelse til små børn, så de kan føle sig selvstændige, når de bærer deres egen madpakke.


Skip Hop Lunchie


En Skip Hop Zoo Lunchie er en isoleret madpakketaske med et rummeligt hovedrum, der har plads til brød, snacks, drikkevarer og meget mere. Den isolerede inderside holder mad- og drikkevarer kolde eller varme. Der er plads til bestik i den indvendige netlomme. Clip on-håndtaget kan sættes fast på en Skip Hop Zoo Pack eller anden rygsæk.


Skip Hop Lunchie


• Indeholder ikke BPA, PVC og phtalater

• Fra 3 år

• Isoleret rum til drik...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Når folk får børn, især mens de har små børn, skilles fårene fra bukkene. I hvert fald i forhold til evnen - eller måske nærmere lysten - til at feste igennem. Jeg ved ikke, hvor mange gange muligheden for endelig at give den gas sammen med gode venner, alle gode intentioner og motivation til trods, er blevet forpasset enten af mig alene eller kollektivt. Og det skal siges, at det er venner, jeg ved har (haft) evnen til at køre direkte i hegnet. Det der sker er imidlertid bare, at en kombination af opsamlet træthed og viden om, at en 'hård dag derpå' venter gør, at man bare ikke altid orker - ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg synes ikke, det var slemt at være gravid; de 20 kilo jeg tog på skyldtes vist primært, at jeg spiste et glas Nutella om ugen. Jeg synes heller ikke, det gjorde ondt at føde. Amning kom op at køre med det samme og det generede mig faktisk heller ikke at blive vækket 3-4 gange hver nat indtil mine piger var fyldt næsten 1 år. Nej, det værste har hver gang været, når jeg skulle i gang med at give fast føde.


Sumo-bryder uden hår

Min ældste datter, Mathilde, var en rigtig basse; 9,5 kilo da hun var 5 måneder. Hun havde ingen hals, 4 folder på lår og arme, næsten ikke noget hår på hovedet og lign...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Ferie med små børn - i regnvejr – er en disciplin i sig selv. Det stiller nemlig nogle helt særlige krav til opfindsomhed. Indtil videre er vi kommet helskinnede igennem, men ferie i traditionel forstand har der sgu' ikke være tale om. Jeg føler mig hverken mere eller mindre udhvilet end før ferien startede.


Sidste uge startede ellers godt...

...og vi var ved Amager Strand hele dagen trods store mængder vand (og tak til et betydeligt bidrag til Beduin Oasens bundlinje, hvor jeg fandt ud af, at god café latte og frokost kan fåes de mest uventede steder). Badetur og tørt sand mellem tæerne blev ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg skriver dette blogindlæg med et bombekrater i nakken. Pigerne har været i gang med tuscher, puslespil, dukkehus, trambolin - you name it, they've got it! Ude i gangen flyder diverse sko, sandaler (også mine egne), jakker, tasker, mere legetøj og alt godt fra forbrugsfesten. Inde i den anden stue er der et bjerg af vasketøj, der skal foldes sammen og lægges på plads. Kort og godt, der er nok at gå i gang med - hvis jeg ellers gad!


Snavsetøj


Jeg er i bund og grund et ordensmenneske og kan bedst lide, når der er ryddet op. Jeg har faktisk heller ikke noget imod at gøre rent. Jeg har bare resigneret ove...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg vil gerne være sådan en slags mor, der tager på super cool og totalt overskudsagtige udflugter med mine børn - sådan Mette Blomsterberg style når hun laver kager med sine helt vildt velopdragne og rolige piger. Hvor er der vilje er der vej, men lad mig lige beskrive vores sidste outing.


Det starter jo meget godt. Vejret er super og pigerne veludhvilede og glade. Vi køber 2 stk. økologiske gryderetter fra Go Away, som vi ved at pigerne kan lide, og har oven i købet et rent picnic-tæppe og service med hjemmefra. Vi finder et godt sted under træet. Så langt så godt. Hvad der sker herefter tal...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Dette blogindlæg er inspireret af to artikler, jeg læste i går og som har inspireret mig til denne refleksion omkring at finde sin indre pejling mod 'det gode liv' og - måske som understøttelse heraf - den rigtige balance mellem arbejde, børn - og måske endda karriere...


Gid jeg dog havde arbejdet noget mere...

Den første artikel læste jeg på nettet. En amerikansk hospicesygeplejerske har igennem flere år interviewet døende om, hvad de helst ville lave om i deres liv, hvis de havde muligheden. Fem udsagn er dem, flest hæfter sig ved:

- Jeg ville ønske, jeg havde haft modet til at leve mit liv m... Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg er bange for hunde. I min bog er alle hunde latente dræbermaskiner. Og det er lige meget om de er store eller små.


Alle hunde er latente dræbermaskiner


Opbygning af denne angst har taget flere år og og startede, da jeg var 13 år. Min familie og jeg var ved Kalø Vig Slotsruin, og en fremmed hund løb hen og bed helt umotiveret en dame ved siden af mig.

Siden hen har jeg haft flere tilløb til ulykke. Jeg nævner i flæng det frådende gab, der kom imod mig, da jeg som dør-til-dør sælger i England kom til at gå ind ad havelågen ved et slots-lignende hus. Dødens Gab gå hjem.. Eller de mange ture piskende rundt i svinget på min barndom...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Indtil dit barn er 135 cm højt, skal det sidde i en autostol når du kører med det i bilen. Her kan du danne dig et overblik over, hvad loven kræver i forbindelse med børn i autostol. I de første mange år af et barns liv skal det sidde i en autostol når det er passager i en bil. Ifølge loven skal alle børn på 135 cm og derunder i person- og varebiler indtil 3.500 kg være fastspændt under kørsel Her kan du danne dig et overblik over, hvad loven kræver i forbindelse med børn i autostol.


Højdekrav frem for alderskrav

Reglen om, at børn under 3 år skal være spændt fast i godkendt sikkerhedsudstyr, of...

Læs mere...
Posted in Guides af Jesper Brejning, BabyGear.dk

Fra min tid som HR partner i Novo Nordisk har jeg kørt rigtig mange workshops, hvor vi arbejdede med individuelle og samlede styrker i teamet. Det var altid en stor succes, da det er en meget positiv og konstruktiv måde at arbejde med forskelligheder på. For mig giver det rigtig god mening at se på styrker og 'flipsides' til styrker frem for at kigge på svagheder. Eller sagt med andre ord, når der er noget, man er rigtig god til, så vil der uvægerligt også være noget, man har svært ved - kontrasten til styrken - ellers er det ikke en styrke.


Fokuser på styrkerne


Når man taler udvikling og feedback vil man således ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg tror nok, at jeg er blevet mere tålmodig af at få børn - men udgangspunktet var godt nok også ringe. Når jeg sætter mig op på en cykel ser jeg dog ikke rigtig nogen forbedring på den front. Måske fordi jeg som oftest har travlt, men det skal nu ikke være nogen undskyldning. Jeg bilder mig ind, at jeg generelt er både rummelig, tolerant og venlig. Det er bare som om, at den side fordufter, når jeg sætter mig op på cyklen. Som en anden selvudnævnt færdelsbetjent - eller skal vi sige Mrs. Jekyll & Mrs. Hyde - kan jeg komme helt op i det røde felt og få trang til at repetere regler og anvisninger, hvis nogen for eksempel blokerer cykelstien, ikke kører hurtigt nok, går i modsat retning på cykelstien, parkerer så jeg ikke kan komme forbi, ikke ser sig for eller pludselig skifter retning i fodgængerovergangen, så jeg er ved at gå ind i dem med cykelvognen - og andre handlinger, som gør, at JEG skal sætte farten ned.

Forrige år lige op til jul var vi involveret i et harmonika-sammenstød på motorvejen. Vi var uden skyld i det og ingen i bilen kom noget til - udover at få en gedigen forskrækkelse og real life erfaring med, hvor hurtigt uheld kan ske. Vores bil derimod blev totalskadet. Jeg var på barsel og min mand arbejdede lige rundt om hjørnet, så der var ikke nogen presserende årsag til at få ny bil lige med det samme. Derudover er det faktisk ret vanskeligt at komme ud at kigge på ny bil, når man ikke har nogen bil i forvejen - og pasning af pigerne var ikke sådan lige at få (den ene gang vi fik passet Mathilde, havde vi ikke lige fået checket åbningstiderne hos forhandlerne, så da vi troppede op med købelyst hos Ford var der selvfølgelig lukket...).


Om gode ben og good citizenship

Da jeg startede p...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Julen varer lige til påske! Det bliver jeg dagligt mindet om, da den CD med julemusik, Mathilde fik i pakkekalender, dagligt kører for fulde omdrejninger. Vi taler 'Til julebal i Nisseland', 'En rose så jeg skyde', 'Nu' det jul igen', 'Søren Banjomus' - and the lot. Nu er jeg jo lidt af en sucker for jul, så det er fint med mig, og om ikke andet, så kan hun - og vi for den sags skyld - i hvert fald teksten, når vi kommer til december. Medmindre hun er gået kold i julestemningen inden da.


Hun skal i danse boot camp, skal hun...

Faktisk synes jeg det er helt fint, at hun lærer den danske 'julesang...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

I går kom det frem, at forældre til 2 piger er de mest tilfredse. De mindst tilfredse er forældre til fire piger (som mine forældre - men jeg skal ikke trætte dig med min familiehistorik her…). I lyset af dagens royale barnedåb må det være en trøst for Mary og Frederik at vide, at de med deres børnekombinatorik 'kun' ligger på en næstesidste plads over de mindste tilfredse forældre. Derfor, tillykke med dagen - og good luck til jer. Omvendt - de er jo mere eller mindre mandsopdækkede mht. barnepiger, så mon ikke de er lidt uden for nummer.


Dåb den 14. maj


Livet med små børn - Stockholm Syndromet i praksis

Anywa...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Børn skal opdrages med maven - ikke med hovedet. Børneopdragelse kan aldrig blive en teoretisk skrivebordsøvelse, men er en kontinuerlig øvelse i at mærke efter, hvor ens grænser går, og så bruge maven mere end hovedet . Så bliver det måske nemmere at sige nej, hvilket synes at være en udfordring for rigtig mange forældre disse dage - både i forhold til børn og arbejde!


Vær ikke bange for at sige nej!


Det er også bare de andres skyld...

I sidste uge mødtes jeg med en tidligere kollega. Udover en madforgiftning fra en ellers lækker Salade Chévre Chaud fik jeg også lidt 'food for thought' med hjem. Min kollega har store børn på ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Min ældste datter, Mathilde, er indbegrebet af et pragmatisk og let barn. Den eneste gang, jeg har haft 'bøvl' med hende var, at hun ikke ville spise fast føde, før hun var 7 måneder, men så kørte det ellers bare. Det skal så også siges, at hun var meget glad for at blive ammet og vejede næste 10 kg. da hun var 5 måneder. Noget af en brumbasse var hun. Men ellers har det bare været easy piecy med hende og hun er en meget omgængelig, positiv og glad pige, som nemt tilpasser sig ændrede omgivelser, tidszoner og varmegrader. Eller overgang fra vintertid til sommertid for den sags skyld. Sådan for...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

"Jeg vil ikke lege med Mathilde!" Udtalelsen kom helt ud af det blå fra en af de andre piger på hendes stue. Jeg sad og tegnede med min datter i fuld gang med opstart på dagen. Pigen sagde det ikke særligt højt, så jeg måtte spørge et par gange, hvad hun sagde - for jeg ville jo lige være sikker - måske havde jeg hørt forkert. Men den var god nok

Mobning gør ondt


Godmorgen og velkommen til virkeligheden


Jeg kunne mærke, at jeg langsomt blev irriteret. Det var da en mærkelig måde at sige godmorgen på. Men, nu er hun jo kun et barn, så jeg nøjedes blot med at sige: "det var ikke sødt sagt - det bliver man ked af"....

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Jeg har i 10 år arbejdet med Human Resource i flere store virksomheder. For nylig tog jeg dog springet til BabyGear.dk i ønsket om at prøve noget helt andet - og så alligevel ikke. For HR er lig med kommunikation på rigtig mange områder, og i BabyGear.dk er jeg da også blevet 'kommunikationsansvarlig'.

Soltøj fra Danefæ


Nå, men gennem min karriere inden for HR har jeg arbejdet rigtig meget med udvikling af ledere, rekruttering, coaching, målsætning, teambuilding, personlig udvikling, vanskelige samtaler - osv. Rigtig spændende og udfordrende men også til tider frustrerende - præcis som børneopdragelse; De gør jo...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Hvor hopper knopperne hen, når de springer ud?


Det var det spørgsmål, jeg fik af min datter i morges, da vi talte om, at nu var grenene fra fastelavnsriset ved at springe ud. Hopper de så?, spurgte hun så. Det er jo et rigtig godt spørgmål, som bare afspejler, at hun tænker over, hvad vi taler om og hvad hun oplever - og så sætter det ind i sit helt eget verdensbillede. Det er også en af grundene til, at det er så herligt at have børn - at man bliver mindet om, at man virkelig ikke stiller nok spørgsmål ved tingene og lige får vendt tingene i en helt uventet vinkel.

Det var det spørgsmål, jeg f...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Hvor bliver foråret af? Når jeg sidder her og kigger ud ad vinduet, så stemmer det overhovedet ikke overens med, hvad jeg ser i kalenderen. Ih altså - det er marts - som i marts - og derfor officielt set forår. Men, forår rimer i min verden overhovedet ikke på regn, rusk og endda sne, som vi også lige blev begavet med i dag.

Soltøj fra Danefæ


Pyha - det bliver bogstaveligt talt op ad bakke og med vind i håret at hente to børn i cykelvogn. Gid man dog kunne bytte plads med en af dem og sidde der mageligt i køposen og med cool retro solbriller på (ja, min ældste datter mener, at solbrille-sæsonen er startet - man ...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Alle babyer savler, men der er forskel på, hvor meget de savler; nogen savler meget og andre lidt. Typisk savler babyer mere i forbindelse med tandfrembrud - men øget savl behøver ikke betyde, at flere tænder er på vej.

Elodie Details hagesmæk


Børn i 'tumlinge alderen' kan også savle og det er ikke unormalt at børn op mod 2 års alderen kan have svært ved at styre mundvandet. Det holder op af sig selv og er helt naturligt.

 


Hvad kan du gøre?

Det er dog en god idé at bruge en savlesmæk, når din baby savler meget. Det er bedst med en i blød frotté eller bomuld, mens det til større børn er kan det være nødvendigt med en stø...

Læs mere...

Tags:

Posted in Guides af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Det er en stor ting at starte i børnehave. Der er skrevet meget på Internettet og i bøger om, hvordan du sikrer, at dit barn får en god start. Vi har samlet nogle gode råd her, som du kan bruge som supplement til, hvad du aftaler med medarbejderne i dit barns børnehave.


Skip Hop rygsæk

 


Sørg for at have god tid!


Det er af stor betydning for barnets start i ny institution, at I sørger for at have god tid til at køre jeres barn ind, så der er tid til, at det får en god og rolig start. Det er forskelligt hvor meget tid det enkelte barn har brug for, men regn med mindst en uge, før det bare 'kører'. Den første dag...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

I Danmark var det tidligere helt almindeligt at bruge gå;-seler til sine børn for at beskytte dem bedst muligt. Det er det stadig i eksempelvis USA. I dag er holdningerne i Danmark dog noget mere spredte, så det kan være svært at afgøre, om man vil bruge gå-sele eller ej.


I Babygear har vi haft svært ved at beslutte, om vi skulle tage gå-seler ind i sortimentet. Efter nogen tids drøftelse blev vi dog enige om, at vi godt kan stå inde for dette produkt, da det i bund og grund giver det lille barn den bedste tryghed mod de farer, der er i trafikken ...

I Babygear har vi haft svært ved at beslutte,...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Tiden kan nem føles meget lang på farten. Undgå børn der keder sig på turen i bilen, toget, færgen eller flyet! I Babygear har vi et stort udvalg af legetøj og spil til både store og små børn, som er nemt at tage med - så I alle får en meget sjovere tur.

 

Tray Kit kuffert

 

Legetøj til både store og små

Til de helt små er der stimulerende og fint babylegetøj fra Babymoov - f.eks. en aktivitetsspiral, som er nem at tage med og sætte på i autostolen. Eller hvad med fodranglerne, som kommer på fødderne og baby kan lege med sine egne fødder.

 

Til de lidt større er der puslespil og huskespil med mange sjove motiver so...

Læs mere...
Posted in At være mor af Therese Rasmussen, Kommunikationsansvarlig, BabyGear.dk

Ferie med en baby har ikke samme karakter af spontanitet, som dengang man bare var to voksne.  Med planlægning og en god portion forudseenhed kommer i hjem med fantastiske rejseminder.

Vi har samlet en guide til en god ferie

Glem ikke, at din baby skal have sit eget pas
Få taget et pasbillede hos for eksempel en fotobutik, og vælg en dag, hvor baby er frisk og veloplagt. Passet udstedes hos kommunen; husk ansøgningsblanket, dåbs- eller navneattest, pasbillede, penge og eventuelt yderligere dokumentation. 

Surferbaby 

Lad dit barn hoppe i en sød svømmedragt med solbeskyttelsesfaktor, når hun skal bo...

Læs mere...
Posted in Guides af BabyGear.dk