Bidering fra Tommee Tippee - Teethe & Play Teether Keys

TOMMEE TIPPEE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 97,00 kr.
  73,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Nye tænder er ikke for sjov, men med denne sjove bidering kan du hjælpe med at lindre noget af din babys ubehag. Din baby er designet til at blive afkølet i køleskabet for ekstra beroligende kølighed og kan tygge ned på de forskellige strukturerede områder i denne vandfyldte teether for at lindre smerten ved at skære tænder. Dens lyse og farverige design gør det tiltalende for din baby at holde, tygge og udforske, mens de beroliger deres ømme tandkød. Velegnet til alle stadier ved tandfrembrud - Inden tænderne begynder at vokse, begynder babyens tandkød at føle sig utilpas. Ved at sætte denne teether i køleskabet, hjælper den kølige følelse med at lindre smerten. Idet lavere molarer begynder at se ud, når din baby er omkring 6 måneder gammel, masserer overfladerne og lindrer ubehag. Når øvre forænder og hjørnetænder vises, giver denne lette teether en beroligende tyggeoplevelse. Den hårdere overflade hjælper større jeksler med at komme igennem og tilskynder din baby til at udvikle deres tyggeafgift - afgørende for at gå i fravænning. Afkøling og lindring - Anbring tejeren i køleskabet, og tilføj ekstra køling for at berolige ømme tandkød og udvikle tænder. Kølige overflader, der naturligt følelsesløse, betændte tandkød, og tilbyder velkommen lindring af smertefuld tænder. Ideel til små hænder - Det lyse og farverige design appellerer til din lille udviklingssanser. Det gør det også nemt at finde, når du har brug for det. Ringformen er let for din lille at få fat i og holde, så de kan berolige sig, mens de gummier og tygger dets strukturerede overflader.

Beskrivelse

Vandfyldt bidering hjælper med at lindre ømt tandkød Afkøl af i køleskabet for at give afkøling Lyst design stimulerer babyens sanser Let ring designet til små hænder Fler teksturerede områder, der er velegnede til alle tænder Velegnet til alle tænder

Specifikationer

Varenummer TT-ACC04
Pris 97,00 kr.
Mærke Tommee Tippee
barcode 5010415364708

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bidering fra Tommee Tippee - Teethe & Play Teether Keys
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.