Tilbehør til BIBS sutteflaske- Bottle Kit - Baby Blue

BIBS
Udsolgt
  49,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

BIBS 'Bottle Kit' med alle de ekstra dele til BIBS Baby Bottle sutteflaske. Fås i flere farver så du kan mixe og matche. Kommer uden glasflaske - købes separat. Dette sæt indeholder: Hætte 1 nippel (slow flow) Mælkelås Skruelåg Sammenklappelig tragt Noget unikt ved BIBS sutteflaske er, at den har en flaskebeskytter (bumper) i bunden af flasken. Denne fungerer som en sikkerhedsforanstaltning, hvis flasken tabes på gulvet. Flasken leveres også med en sammenfoldelig tragt, der gør det nemt for dig at fylde flasken hurtigt og nemt med mindre spild af mælk/modermælkserstatning. Endelig indeholder BIBS sutteflaske en mælkelås, så den er nem og hygiejnisk at opbevare. Den kan placeres under skruelåget og hætten. Det gør det nemt for dig at tage flasken med på farten uden at skulle bekymre dig om at spilde mælken i din taske eller barnevogn. Rund nippel i naturgummilatex (langsomt flow) Anbefales af jordemødre for at støtte naturlig amning Designet med antikolik-funktion Alle dele er fremstillet af 100 % sikkert fødevaregodkendt materiale Fås i forskellige smukke farver BIBS flaskenippler er fremstillet af naturgummilatex. Rund nipple naturligt gummilatex. Anbefales af jordemødre for at støtte naturlig amning Designet med antikolik-funktion, der lukker luft ud, hvilket reducerer den mængde luft, der sluges under flaskegivning. Nipplen er ligesom den kendte Colour sut laves af soft natural rubber latex (naturgummilatex) og specialudviklet med anti-kolik - designet til at efterligne moderens brystvorte i form og følelse. Lavet af 100% fødevaregodkendt materiale med den højeste respekt for sikkerhed og genanvendelighed. Den runde nippel fremmer en lignende tungeplacering og sugeteknik, når du ammer, fordi den runde form gør det muligt for siderne af tungen at løfte sig og danne en skål omkring niplen, præcis som når du ammer. Det forhindrer også "nipple-forvirring", hvis du både ammer og supplerer med en flaske. BIBS flaskenippler fås i to forskellige flows: slow og medium flow. Når du ammer et barn, anbefales altid en flaskenipple med langsomt (slow) flow. Hvis dit barn ikke ammes, behøver flasken ikke at efterligne brystet i samme grad. Det bør tage ca. 15-20 minutter til at tømme en flaske. Hvis det går meget hurtigere, bør du overveje et langsommere flow, og hvis det går meget langsommere, bør du overveje et hurtigere flow. Børn er dog forskellige NB! Da naturgummilatex er et naturmateriale, kan der forekomme farvevariationer.

Beskrivelse

Når du ammer et barn, anbefaler sundhedsplejerske Kirsten Lise Andersen, at du altid bruger en flaskenipple med langsomt flow. Det skyldes, at børn, der ammes, er vant til at arbejde for mælken under amningen, fordi det er sværere for barnet at suge mælk ud af brystet end fra en flaske. Flowhastigheden skal afspejle flowet fra brystet. Hvis det er for nemt for barnet, begynder det måske at blive dovent eller nægter endda at amme. Hvis dit barn ikke ammes, behøver flasken ikke at efterligne brystet i samme grad. For at finde den rigtige flowhastighed kan du følge disse tegn: Tegn på, at flowhastigheden er for langsom: Barnet bliver utålmodigt eller irriteret, når det spiser. Det tager mere end 15-20 minutter at tømme en flaske, eller barnet falder i søvn, mens det spiser. Tegn på, at flowhastigheden er for hurtig: Barnet gypler. Barnet hoster. Barnet kvæles. Barnet sluger for meget luft. Flasken overholder følgende standarder på det europæiske marked: EN 1400+A2 EN 14350:2020 EN 71-3-2019 DIN EN 12868 2017-04 DIN EN 1186 2002-07 DIN CEN/TS 13130-23 2005-05 DIN EN ISO 11885 2009-09.

Specifikationer

Pris 49,00 kr.
Varenummer 5005231
barcode 5713795220960
Mærke Bibs
Vaskeanvisning 60 grader
Farve Blå
Materiale Silikone, Metal, Papir, Latex

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Tilbehør til BIBS sutteflaske- Bottle Kit - Baby Blue
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.