Bestik sæt Klipo fra Sistema - Minty Teal

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Perfekt Klipo bestiksæt fra Sistema til madkassen, picnic, rejse. Slut med plastikbestik, du bare smider ud efter brug. Dette Klipo bestiksæt kan bruges det igen og igen. Bestik sættet består af kniv med skær, gaffel, ske og spisepinde. Der følger to håndtag med bestiksættet, som du bare sætter på det bestik, du skal bruge. Bestik sættet opbevares i praktisk beholder, hvor du nemt klikker bestikket ud og fast igen - så ligger bestikket helt fast og rutsjer ikke rundt i beholderen, når du ikke bruger bestiksættet. Bestikket ligger i 2 lag i beholderen, hvilket gør bestiksættet meget kompakt og handy.
  • Kompakt bestiksæt fra Sistema - Blåt
  • Bestik sættet består af kniv med skær, gaffel, ske og spisepinde
  • Bestikket der skal bruges sættes på to medfølgende håndtag
  • Kompakt og handy opbevaring, hvor bestikket nemt klikkes ud og på plads igen
  • Bestikket er i robust plast og 100% fri for BPA, Phtalater og bly
  • Bestik sættet er perfekt til madkassen, picnic og rejser
  • Vægt: 55 g., mål: 15B x 5D x 2,5H cm. - nemt at have i tasken
  • Tåler opvaskemaskine (øverste hylde) og mikroovn
  • Anbefales til børn over 3 år
  • Fødevaresikkerhed: Produceret af Sistema på moderne fabrik i New Zealand
Beskrivelse
Lækkert og handy bestiksæt fra Sistema fra New Zealand Sistema er en kendt producent af innovative produkter i høj kvalitet. Grundlagt i 1990 i Auckland New Zealand, startede Sistema som en virksomhed med fokus på re-cycling og fremstilling af plast bøjler. Som en reaktion på kundernes krav samt muligheder på markedet begyndte Sistema at udvikle og producere plast drikkeflasker, frokost produkter og fødevarer opbevaringsbeholdere til forbrugermarkedet. Sistema's fokus er på at maksimere kvalitet til en konkurrencedygtig pris med fokus på design og udvikling. Alle Sistema's produkter fremstilles i Auckland New Zealand og er uden PBA og bly.
Specifikationer
Pris 45,00 kr.
SKU 1917-2
barcode 9414202019172
Mærke Sistema
Farve Blå
Serie Madkasse, Farvet, To Go
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bestik sæt Klipo fra Sistema - Minty Teal
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.