Bestik fra Bibado - No-Drop Handi Cutlery - Woodland Friends (3m+)

BIBADO
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  114,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Bibado Handi Cutlery er perfekt til at gøre det nemmere og sjovere for alle når baby skal starte med at spise selv. Det har masser af funktioner til at hjælpe din lille med at udforske mad og lære at bruge bestik. Den har et unikt 'no drop'-system når det fastgøres med trykknapper til Bibado Coverall Weaning hagesmæk (tilkøbes), hvilket betyder, at du ikke længere skal samle skeer og gafler op fra gulvet for dig, eller frustration for dem. For at få det fulde udbytte af bestikket forudsættes køb af den prisvindende Bibado hagesmæk da det fungerer som en samlet løsning. Kan dog godt bruges uden stropperne. Dette hjælper dit barns udvikling ved at give dem mulighed for at tabe deres bestik så mange gange, som det tager for dem at få styr på det. Den er også ergonomisk designet til små hænder med greb, der er nemme at gribe, og gaflen er specielt formet til at samle mad op i stedet for at mose den. Fastgøres til Bibado hagesmækken, så din lille kan udforske mad med ske og gaffel uden frustration. De kan samle den op og slippe den lige så mange gange, som det tager at få styr på det! Fås i 6 farver, der matcher hver overall fravænningssmæk. Ergonomisk designet til at passe din lilles hænder for at fremme udviklingen af ​​deres tanggreb. Selv når det er vådt, er vores praktiske fravænningsbestik stadig grebet, så det er mindre sandsynligt, at det glider ud af rodede eller våde fingre. Gaffelspidserne er designet til at samle mad op i stedet for bare at mose den i en skål eller tallerken. Det betyder, at din lille lettere kan få mad ind i munden og nyde deres måltider. Bibado Handi Cutlery er designet til at være din babys første bestik, så perfekt til når deres måltidseventyr begynder. Men det kan bruges op til omkring 2 år, hvis det er nødvendigt. Bibado trænings bestik er robust og holdbart. Bibado har vundet GULD for bedste baby spisetilbehør med deres overall hagesmæk ved de engelske Mother & Baby Awards 2022. Virksomheden var beæret over at blive tildelt denne pris, og de var glade for at høre, at dommernes kommentarer inkluderede det faktum, at forklædet er 'det bedste fravænningsprodukt, jeg har brugt til mine børn' og er 'en absolut game-changer'. En talsmand for Bibado udtaler: "Hvem vidste, at forklædet ville ende med at blive en vigtig og højt elsket del af måltidet (med småbørn) for over 1 ud af 6 britiske husstande!

Beskrivelse

Ideelt praktisk bestik til opstart på at spise selv - brug fra 6 måneder til 2 år Ergonomisk designet til små hænder - med grebsvenlige håndtag Grebet gaffel og kontureret ske hjælper med udviklingen af ​​et tanggreb Unikt 'no drop'-system - fastgøres blot til din overtræksfravænningshagesmæk (via integreret strop) 6 designs, der matcher hver Overall Weaning Bib Designet til sjovere spisetider og tilskynde til udforskning af mad Sikkerhed testet efter de højeste internationale standarder Bibado er et britisk mærke, der har en mission om at gøre en positiv forskel for børn og forældre i det mad- og rodede legeområde. Barndom og forældreskab er nogle af de mest fantastiske eventyr i vores liv, og vi ønsker at opmuntre til en kærlighed til nysgerrighed hos både børn og forældre. Det gør de ved at designe produkter, der giver praktiske løsninger, som også styrker, uddanner og fremmer sjov. Eventyr omkring måltider og udforskning gennem leg er vores første mål. Vi sikrer også, at Bibado overholder de strengeste internationale sikkerhedsstandarder for fravænningsprodukter. Vores Overall Weaning Bib har bestået internationale sikkerhedstests for EU, USA, Canada, Australien og New Zealand og er fri for BPA, phthalater og azo-farvestoffer.

Specifikationer

Varenummer BDO-FED01-U01
Pris 114,00 kr.
Mærke Bibado
barcode 5065002691569
Farve Beige, Turkis

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bestik fra Bibado - No-Drop Handi Cutlery - Woodland Friends (3m+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.