Begynderskeer fra ChooMee - FlexiDip - Pink Purple (4m+)

CHOOMEE
Udsolgt
  84,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Begynderskeer fra ChooMee - FlexiDip er måske de bedste skeer til opstart på fast føde, der findes. Overgangen til faste stoffer bør være en positiv milepæl. At introducere mad er et eventyr, og FlexiDip trænings bestik giver baby mulighed for at spise frit og nyde dette nye kapitel! Det unikke design giver mulighed for større uafhængighed, hvilket giver begyndere mere selvtillid og mindre rod.

FlexiDip Design: Det ikke-retningsbestemte design kræver ikke koordinering af en ske og eliminerer fodringsfrustration. Nemt for begyndere at gribe puréer i madkanalerne og få mest mulig med på skeen. Fleksibel og super bøjelig hals giver et kritisk omdrejningspunkt for at ramme og passe til alle skålformer. Blødt fladt hoved giver mulighed for at spise naturligt og nemt. Det faste håndtag er lille, men stadig behageligt for forældre.

100 % kvalitets silikone: ChooMee bruger kun premium silikone til. Brug af et materiale af højere kvalitet sikrer, at produktet er holdbart nok til at modstå tænder og gentagen daglig brug. Dette materiale rummer ikke kemiske lugte, og det kan tåle høj varme i opvaskemaskinen, sterilisatoren og er kogesikkert.

Indhold: To (2) FlexiDip Starterskeer - Pink Lilla

 

Beskrivelse

Patenteret Dual-flex™ design - Fast håndtag uden brug af plastik
Blødere silikone hals og ske konturer til alle skålformer
Tyggevenlig overflade er ideel til tænder. Sikkerhedssløjfe
Ikke-retningsbestemt ske griber puréer i madkanaler
Reducer spild og fremme fodringsuafhængighed
BPA-, PVC-, bly- og phthalatfri
Opfylder og overgår amerikanske og europæiske teststandarder

Specifikationer
Pris 84,00 kr.
SKU DIPN2122A
barcode 858195004255
Mærke ChooMee
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Begynderskeer fra ChooMee - FlexiDip - Pink Purple (4m+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.