Begynderskeer fra ChooMee - FirstSpoon - Pink Purple

CHOOMEE
Udsolgt
vejl. 84,00 kr.
  59,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Skeer i silikone der er designet til opstart på fast føde. Designet til at fremme spiseuafhængighed og opbygge selvtillid, når baby er klar til at øse og udforske deres første smag! Disse fleksible Stage 1 introduktionsskeer har flere funktioner, der hjælper dem med at udvikle evnen til at spise helt selv.

Indledende Stage One læringsske er ideel til alderen 4 til 18 måneder. FirstSpoon er designet til nemt at øse puréer, blød og fast mad. Den komfortable håndtagsform tilskynder babyer til at øve sig på selvfodring, mens skeens form og størrelse er ideel til at øse. 

Innovativt design: FirstSpoon bruger Dual-Flex materialeteknologi. Skeens håndtag er lavet i fast silikone og giver et stabilt og fast greb til små hænder. Den blødere spids af silikoneske bøjer blidt og former sig efter alle størrelser af skåle og tallerkener med rum. Skehovedet har en unik åben frontform, der gør det muligt for baby at glide skeen hen over overflader for nemt at samle mad op.

FlexiDip-er et perfekt dypperedskab til første trin af at lære at spise selv, mens FirstSpoon er en ske til næste trin - eller hvor du måske stadig skal hjælpe til og ønsker en ske med super bøjeligt hoved der er god at made med. Begge kan fungere godt sammen, når du introducerer puréer og blød mad, mens baby udvikler deres scooping-bevægelse.

100 % platin silikone,der sikrer, at produktet er holdbart nok til at modstå tænder og gentagen daglig brug. Dette materiale rummer ikke kemiske lugte, og det kan tåle høj varme i opvaskemaskinen, sterilisatoren og er kogesikkert.

Materialeoverholdelse: Alle ChooMee-produkter er fri for BPA, PVC, bly og phthalat. Produkter opfylder og overgår alle amerikanske og europæiske teststandarder. I modsætning til plastprodukter vil silikone ikke understøtte væksten af ​​svampe, skimmelsvamp eller bakterier.

 

Beskrivelse

Dual-flex™ design - Fast håndtag uden brug af plastik
Blødere silikonehals og skekonturer til alle skålformer
Tyggevenlig overflade er ideel til tænder. Sikkerhedssløjfe
Flad skeform er behagelig for naturligt låseinstinkt
Lille håndtag i størrelse til baby fremmer spiseuafhængighed
BPA-, PVC-, bly- og phthalatfri
Opfylder og overgår amerikanske og europæiske teststandarder

Specifikationer

Pris 84,00 kr.
SKU SPNA2122A
barcode 858195004705
Mærke ChooMee

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Begynderskeer fra ChooMee - FirstSpoon - Pink Purple
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.