Begynderskeer fra ChooMee - FirstSpoon - Pink Purple

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Skeer i silikone der er designet til opstart på fast føde. Designet til at fremme spiseuafhængighed og opbygge selvtillid, når baby er klar til at øse og udforske deres første smag! Disse fleksible Stage 1 introduktionsskeer har flere funktioner, der hjælper dem med at udvikle evnen til at spise helt selv.

Indledende Stage One læringsske er ideel til alderen 4 til 18 måneder. FirstSpoon er designet til nemt at øse puréer, blød og fast mad. Den komfortable håndtagsform tilskynder babyer til at øve sig på selvfodring, mens skeens form og størrelse er ideel til at øse. 

Innovativt design: FirstSpoon bruger Dual-Flex materialeteknologi. Skeens håndtag er lavet i fast silikone og giver et stabilt og fast greb til små hænder. Den blødere spids af silikoneske bøjer blidt og former sig efter alle størrelser af skåle og tallerkener med rum. Skehovedet har en unik åben frontform, der gør det muligt for baby at glide skeen hen over overflader for nemt at samle mad op.

FlexiDip-er et perfekt dypperedskab til første trin af at lære at spise selv, mens FirstSpoon er en ske til næste trin - eller hvor du måske stadig skal hjælpe til og ønsker en ske med super bøjeligt hoved der er god at made med. Begge kan fungere godt sammen, når du introducerer puréer og blød mad, mens baby udvikler deres scooping-bevægelse.

100 % platin silikone,der sikrer, at produktet er holdbart nok til at modstå tænder og gentagen daglig brug. Dette materiale rummer ikke kemiske lugte, og det kan tåle høj varme i opvaskemaskinen, sterilisatoren og er kogesikkert.

Materialeoverholdelse: Alle ChooMee-produkter er fri for BPA, PVC, bly og phthalat. Produkter opfylder og overgår alle amerikanske og europæiske teststandarder. I modsætning til plastprodukter vil silikone ikke understøtte væksten af ​​svampe, skimmelsvamp eller bakterier.

 

Beskrivelse

Dual-flex™ design - Fast håndtag uden brug af plastik
Blødere silikonehals og skekonturer til alle skålformer
Tyggevenlig overflade er ideel til tænder. Sikkerhedssløjfe
Flad skeform er behagelig for naturligt låseinstinkt
Lille håndtag i størrelse til baby fremmer spiseuafhængighed
BPA-, PVC-, bly- og phthalatfri
Opfylder og overgår amerikanske og europæiske teststandarder


Specifikationer

Pris 84,00 kr.
SKU SPNA2122A
barcode 858195004705
Mærke ChooMee
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Begynderskeer fra ChooMee - FirstSpoon - Pink Purple
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.