Barnevognssele fra BabyDan - Lux-sele

BABYDAN
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 569,00 kr.
  398,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Barnevognssele Kan bruges til børn i alderen 6-36 måneder Bløde stropper og god bevægelsesfrihed Fantastisk komfort Vaskbar ved 40 grader i en vaskepose

Beskrivelse

BabyDans barnevognssele er godkendt efter nyeste standarder og sikrer, at din lille guldklump er sikker og komfortabel i barnevognen. Det åndbare rygstykke og de ekstra bløde stropper gør det meget komfortabelt for dit barn at have selen på. Den har høj bevægelsesfrihed så dit barn kan både sidde og ligge med selen på uden at føle sig fastlåst. Det er let at give dit barn barnevognsselen på, fordi stropperne sættes fast i bunden af barnevognen. Det gør det muligt for dig at give dit barn selen på indenfor i ro og mag, og bagefter bære barnet ud til barnevognen og sætte selen fast. Du kan bruge den til dit barn, når han eller hun er 6-36 måneder. Barnevognsselen kan vaskes ved 40 grader i en vaskepose.

Bredde: 8 cm

Længde: 37 cm

Materiale: Sele af 100% polyester. Spænder af Nylon og Acetal. Karabinhager og spænder af plast

Farve: Sort

Varenummer: # 3020-11

Sikkerhedsstandard: DVN 5219

EN 13210:2004

AdvarslerAnbefalet til børn i alderen 6 måneder til 3 år. Bemærk, at alderen kun er vejledende, da børn udvikler færdigheder og evner forskelligt. Vurder altid om selen passer til barnetEgnet til barnevogn eller krybbe, hvor der er monteret seleringe med en afstand mellem seleringene på 28-55 cm. Selen skal fastgøres i bundenMå kun bruges til et barn, der ligger på ryggen eller sidder opSelen skal fastgøres rigtigt og spændes stramt i begge sider af barnevognenSelen skal passe til barnet, dvs. sidde fast til kroppen, så barnet ikke kan arbejde sig fri af denSelv med en god sele, skal du jævnligt se til barnet under søvn, da ingen sele er fuldstændig sikker. Et vågnet barn i sele bør ikke være aleneSlå bremserne eller støttebøjlen til, når barnevognen holder stille, mens barnet sover i denHusk jævnligt at tjekke stropper, spænder og karabinhager for tegn på slidSeler, som ikke er i brug, skal tages ud af vognen på grund af kvælningsrisikoBemærk: Når selen anvendes i barnevognen, bør vognen være forsynet med en støttebøjle (bremse)Advarsel: Brug ikke barnevognsselen i motoriserede eller elektrisk drevne køretøjerAdvarsel: Vær sikker på, at selens fastgørelsesanordninger passer til barnevognen eller krybben, hvori selen skal brugesAdvarsel: Brug altid barnevognsselen som gåseleAdvarsel: Opbevar selen utilgængeligt for barnet, når den ikke er i brugAdvarsel: Selen yder ikke den normale sikkerhed, når barnet selv kan tage tøj af og på, da der kan være en risiko for, at barnet selv kan komme ud af sele

N

Specifikationer

Varenummer 500101
Pris 569,00 kr.
Mærke BabyDan
barcode 5705548024604

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Barnevognssele fra BabyDan - Lux-sele
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.