Barnets Bog fra SpecialDay - Mine første år - Album - Beige

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Barnets bog - flot indbundet scrapbog fra Specialday, hvor du kan gemme faktuelle oplysninger, sjove minder, klenodier og billeder fra graviditet, fødsel og de første år. Husk store og små øjeblikke - uden at skulle skrive en masse Flot børne babybog i design - perfekt til minder og gemmer Plads til billeder, klenodier og tekst om baby Barnets bog er sjov at læse i sammen med barnet Genial opbygning gør den til markedets bedste bog Oplagt gaveidé ved graviditet, fødsel eller dåb Masser af ekstra tilbehør: Udklipssider, plastiklommer, fotolommer

Kunde bedømmelser

Pris
Kvalitet
Den helt perfekte bog
Anmeldelse af Iben
Den indeholder en masse sider, som kan hjælpe en med at få skrevet de små ting ned, men også plads til at klistre billeder på. Opdelt så det er overskueligt og hyggeligt. Prisen på tilbud herinde er helt i orden, det billigste jeg har fundet mig frem til. I mine øjne er bogen også den helt perfekte barsels gave, jeg har i hvert fald købt en til en veninde.
Pris
Kvalitet
Lækker
Anmeldelse af Sanne
Super lækker bog!
Er helt vild med at den også indeholder sider fra graviditeten. Mistede selv mine forældre da jeg var 10 og 14 år, så ingen at spørge om min mors graviditet, så det er super lækker at den også indeholder noget om det.
Det er også en super god ide at man kan få plastiklommer til den, så der er altid mulighed for at lække mere ved siderne.
Helt igennem en skøn bog.
Pris
Kvalitet
Rigtig god
Anmeldelse af Stine
Det er en nem og overskuelig bog til os som godt kan bruge hjælp til kreativiteten. Den strækker sig over graviditet og flere år frem i barnets liv så der er nok at lave i den :)
Pris
Kvalitet
Virkelig lækker bog
Anmeldelse af Marta G. P.
Lækker bog om dit barn og dens udvikling. Personlig synes jeg, at det der gør bogen så lækker er dens kvalitet og at man kan købe ekstra udstyr til den. Der vil altid være et eller anden som man vil skrive eller klistre i bogen, som der ikke er plads til. Den problemstilling løser de ekstra sider og lommer.
Pris
Kvalitet
Super barnets bog
Anmeldelse af Stinne Carlsen
Den er helt fantastisk denne bog.
Man kommer vidt omkring i barnets udvikling og der er mulighed for at skrive alle de sjove ting ned som er værd at huske om mange år.
Kan klart anbefales :)

5 Item(s)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Barnets Bog fra SpecialDay - Mine første år - Album - Beige
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.