Barnets Bog fra SpecialDay - Mine første år - Album - Creme

SPECIAL DAY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  398,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Barnets bog - flot indbundet scrapbog fra Specialday, hvor du kan gemme faktuelle oplysninger, sjove minder, klenodier og billeder fra graviditet, fødsel og de første år. Husk store og små øjeblikke - uden at skulle skrive en masse.

Mine første år – minder & gemmer' er en enestående og smukt illustreret bog til opbevaring af minder fra de tidlige år af et barns liv.

Den tilbyder plads til at bevare alt fra graviditetens reflektioner og følelser, babys første fodtryk og en lille hårlok, til de uvurderlige billeder og mindeværdige øjeblikke, der fortjener at blive dokumenteret før tiden slipper dem fra hænderne.

 

Beskrivelse

Denne bog er også fyldt med inspirerende forslag til aktiviteter og lege for babyer, samt værdifulde råd for forældre om at navigere i de mange udfordringer, der følger med at have et spædbarn. Bogen er organiseret med faner, der kategoriserer barnets udviklingsmæssige faser, og inkluderer fem praktiske lommer til opbevaring.

Uanset om du vælger et blåt eller rosa omslag, er indholdet designet til at passe til alle typer familier, inklusive regnbuefamilier. En særlig version er tilgængelig for enlige mødre.

Med målene 24,3 cm x 28,5 cm og sider, der måler 22 cm x 23 cm, tilbyder albummet en unik ringbindsfunktion, der lader dig bestemme omfanget af dit personlige indhold. Der er mulighed for at købe ekstra sider og plastiklommer, hvilket giver dig frihed til at skabe en bog, der er helt din egen.

Barnets bog - flot indbundet scrapbog fra Specialday, hvor du kan gemme faktuelle oplysninger, sjove minder, klenodier og billeder fra graviditet, fødsel og de første år. Husk store og små øjeblikke - uden at skulle skrive en masse

Flot børne babybog i design - perfekt til minder og gemmer Plads til billeder, klenodier og tekst om baby

Barnets bog er sjov at læse i sammen med barnet

Genial opbygning gør den til markedets bedste bog Oplagt gaveidé ved graviditet, fødsel eller dåb

Masser af ekstra tilbehør (tilkøbes): Udklipssider, plastiklommer, fotolommer

indhold:


Bogen tilhører
Mine forældre
Familietræ
Graviditeten
Valg af navn
Babyshower
Lomme til minder & gemmer

Min fødsel
Den dag jeg kom til verden
De første timer
Mine første gæster og gaver
Lomme til minder & gemmer

Den første tid
Aftryk af min hånd 
Aftryk af min fod
Reaktion fra eventuelle søskende
Lomme til minder & gemmer

Min udvikling
Vægt og højde
Mine første yndlingsting
Min første ferie
Min tid i vuggestue/dagpleje
Min tid i børnehave
Den første skoledag
Lomme til minder & gemmer

Festligheder
Min dåbsdag/navngivning
Mine fødselsdage 1-7 år 
Min første Jul
Lomme til minder & gemmer

Gemmer
Besøg af sundhedsplejersken
Undersøgelser og vaccinationer
Sygdomme
Mine tænder
Guldkorn
Lomme til minder & gemmer

Specifikationer
Pris 398,00 kr.
SKU 601
barcode 9788792021601
Mærke Special Day
Anmeldelser

Kunde bedømmelser

Pris
Kvalitet
Den helt perfekte bog
Anmeldelse af Iben
Den indeholder en masse sider, som kan hjælpe en med at få skrevet de små ting ned, men også plads til at klistre billeder på. Opdelt så det er overskueligt og hyggeligt. Prisen på tilbud herinde er helt i orden, det billigste jeg har fundet mig frem til. I mine øjne er bogen også den helt perfekte barsels gave, jeg har i hvert fald købt en til en veninde.
Pris
Kvalitet
Lækker
Anmeldelse af Sanne
Super lækker bog!
Er helt vild med at den også indeholder sider fra graviditeten. Mistede selv mine forældre da jeg var 10 og 14 år, så ingen at spørge om min mors graviditet, så det er super lækker at den også indeholder noget om det.
Det er også en super god ide at man kan få plastiklommer til den, så der er altid mulighed for at lække mere ved siderne.
Helt igennem en skøn bog.
Pris
Kvalitet
Rigtig god
Anmeldelse af Stine
Det er en nem og overskuelig bog til os som godt kan bruge hjælp til kreativiteten. Den strækker sig over graviditet og flere år frem i barnets liv så der er nok at lave i den :)
Pris
Kvalitet
Virkelig lækker bog
Anmeldelse af Marta G. P.
Lækker bog om dit barn og dens udvikling. Personlig synes jeg, at det der gør bogen så lækker er dens kvalitet og at man kan købe ekstra udstyr til den. Der vil altid være et eller anden som man vil skrive eller klistre i bogen, som der ikke er plads til. Den problemstilling løser de ekstra sider og lommer.
Pris
Kvalitet
Super barnets bog
Anmeldelse af Stinne Carlsen
Den er helt fantastisk denne bog.
Man kommer vidt omkring i barnets udvikling og der er mulighed for at skrive alle de sjove ting ned som er værd at huske om mange år.
Kan klart anbefales :)

5 Item(s)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Barnets Bog fra SpecialDay - Mine første år - Album - Creme
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.