Barbie dukke - "You can be anything.." - Journalist Barbie

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Barbie karriere dukker har været inspirerende børn at drømme store og sigte højt i 60 år! Hun har mere end 200 karrierer og fortsætter med at udforske nye erhverv. Barbie 60th Anniversary Career Assortment fejrer nogle af hendes mest ikoniske positioner fra sit store genoptag. Hver dukke når til sine mål med en karriere-tema outfit sammen med et tilbehør til at spille professionelle øjeblikke. Skyd til stjernerne med Barbie® astronautdukke eller svæv gennem himlen med pilotdukken. Score point med fodbold spiller dukken, eller klatre op ad stigen til succes med brandmand dukken. Rapporter nyhederne med nyhedsankerdukken, eller lav nyhederne med den politiske kandidatdukke. Hver bærer et tøj til en dag på jobbet, som en mellemrum eller pilotens uniform, og tilbehørene gnister fantasier, som en mikrofon til nyhedsankerdukken eller en fodbold til fodboldspillerdukken. Forskellige kropstyper, hudfarve, øjenfarver og frisurer giver uendelige historiefortællingsmuligheder og skaber glædelig sjov. Udforsk og saml dem alle, fordi når en pige spiller med Barbie®, forestiller hun alt hvad hun kan blive! Inkluderer dukke iført mode og tilbehør, plus karriere-tema stykke. Hver sælges separat, afhængig af tilgængelighed. Dukker kan ikke stå alene. Farver og dekorationer kan variere.
Beskrivelse
Barbie dukken er en klassiker siden 1959. Barbie dukken er udgivet i et hav af versioner, lige fra Barbie til hest til Barbie til fest. Nye Barbie dukker afspejler af moden og samtiden. Barbies univers inkluderer alt hvad små piger drømmer om, inklusiv veninder og venner, smukke kjoler og en garderobe som hele tiden vokser. Derudover har vi også en række flotte møbler, ekstra tøj samt biler til Barbie.
Specifikationer
SKU BBE-TOY13_reporter
Pris 177,00 kr.
Mærke Barbie
barcode 887961772043
Alder 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Barbie dukke - "You can be anything.." - Journalist Barbie
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.