Bagsædespejl fra Lindam - Forudvendt autostol

LINDAM
Udsolgt
vejl. 84,00 kr.
  63,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Lille praktik bakspejl til forruden fra engelske Lindam®, der passer til de fleste biler. Bakspejl med roterende kugleled og med ekstra bredde, hvilket gør det muligt at have kontakt til børn på bagsædet fra mange vinkler og dermed få det optimale udsyn til bagsædet - og meget mere sikker kørsel, da du ikke skal vende dig om, mens du kører. NB! Der er tale om et foliebelagt spejl - ikke et bakspejl med glas. Billedet vil derfor ikke være helt så skarpt, men du kan stadig få en gengivelse af hvad det foregår på bagsædet uden at skulle vende dig om. Bakspejlet sættes ganske enkelt fast bag på det centrale bakspejl. Når der er børn på bagsædet vipper du det ned og indstiller det, så du får det optimale udsyn til bagsædet. Når du ikke skal bruge det, vipper du det ganske enkelte bag om det centrale bakspejl.
  • Bakspejl til forruden fra Lindam® så du har kontakt til bagsædet
  • Engelske Lindam® - 20 års erfaring med produktion af babyudstyr
  • Egnet til forudvendte autostole
  • Bakspejl med kugleled - mange indstillingsmuligheder - optimalt udsyn
  • Bakspejlet monteres på det centrale bakspejl - det tager kun 10 sekunder
  • Når bakspejlet ikke er i brug kan det vippes bagom det centrale bakspejl
  • Bakspejl med ekstra bredde (11,5 x 5,5 cm), så du har godt udsyn til bagsædet

Beskrivelse

Noget af det mest stressende kan være at køre med børn i bilen. Du skal således koncentrere sig om at køre bil og samtidig være nærværende overfor børnene, som nemt bliver rastløse over at skulle sidde stille. Med et bakspejl til forruden kan du holde kontakt til børnene på bagsædet uden at skulle vende dig om. Det giver mere sikker kørsel.

Specifikationer

Pris 84,00 kr.
Varenummer 5019090112123
barcode 5019090112123
Mærke Lindam

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bagsædespejl fra Lindam - Forudvendt autostol
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.