Bagsædespejl fra Diono - Forudvendt autostol - See Me Too

DIONO
Udsolgt
  115,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Bakspejl til forruden - se børn på bagsæde. Noget af det mest stressende kan være at køre med børn i bilen. Du skal således koncentrere sig om at køre bil og samtidig være nærværende overfor børnene, som nemt bliver rastløse over at skulle sidde stille. Dette justerbare See Me Too bakspejl fra Diono gør det muligt for dig at overvåge og holde øjenkontakt til børn på bagsædet mens du kører bil. Spejlfunktionen er meget tydelig og forvrænger ikke dit spejlbillede. NB! Der er tale om et foliebelagt spejl - ikke et bakspejl med glas. Billedet vil derfor ikke være helt så skarpt, men du kan stadig få en gengivelse af hvad det foregår på bagsædet uden at skulle vende dig om. See Me Too spejlet fra Diono fastgøres bagpå det eksisterende bakpejl via et unikt fastgørelsessystem - monteres i frontruden med med twist-lock clips. Bakspejlet kan indstilles i 6 forskellige indstillinger, så du kan indstille bakspejlet perfekt og sikre perfekt kontakt til børn på bagsædet. Bakspejlet målet 5,7 x 12 cm, så du kan se næsten hele bagsædet. Få en mere sikker og hyggelig køretur med dette bakspejl fra Diono: undgå at skulle vende dig rundt mens du kører for at få kontakt til dine små passagerer.
  • Bakspejl til forruden så du kan få kontakt til bagsædet
  • Bakspejlet monteres med unikt twist-lock clips
  • Bakspejlet har 6 indstillinger så du opnår perfekt udsyn til bagsædet
  • Bakspejlet måler 5,7 x 12 cm så du kan se næsten hele bagsædet
  • Bakspejlet monteres nemt på det eksisterende centrale bakspejl
  • Perfekt med Easy View eller Easy View Plus spejlet til bagudvendte autostole fra Diono

Beskrivelse

Få en mere sikker og hyggelig tur med en bakspejl til forruden fra Diono

Specifikationer

Pris 115,00 kr.
Varenummer DNO-SAF12
barcode 677726603466
Mærke Diono

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bagsædespejl fra Diono - Forudvendt autostol - See Me Too
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.