Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Bæresele fra Love Radius - HoodieCarrier m. Indsats - Athletic Grey

1.099,00 kr.
Kun 1 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
BU-HC13
Love Radius Hoodie Carrier er lavet af ”3D mesh fabric” som man kender fra sportstøj, der lader varmen komme ud, men holder kulden væk. Dette gør bæreselen perfekt til alle sæsoner. Alle stropper og remme kan nemt justeres, så den kan tilpasses både mors og fars krop. Selen er nem at få af og på. Hurtigt og praktisk.
Bæreselen kan bruges fra fødslen med booster pakke og er perfekt både derhjemme og på farten. Booster sædet kan også bruges når du bærer på ryggen så barnet kommer højere op. At bære baby i en bæresele giver frie hænder, mens du kan nyde at være tæt på baby og samtidig respektere barnets fysiologi. Giver tryghed, nærhed og frihed.
Bæreselen har et flot unisex design, der passer til alle stiltyper – uanset om man er den klassiske eller mere morderne/street type. Den perfekte bæresele til dig der ønsker en ergonomisk løsning uden at gå på kompromis med din stil.
Love Radius er en af de førende inden for forskning omkring bæring af børn og ergonomi. Det er muligt at finde udførligt undervisningsmateriale og gode videoer via Loves Radius website.
ADVARSEL Hold konstant øje med barnet når bæreselen er i brug
Specifikationer
Pris 1.099,00 kr.
SKU BU-HC13
barcode 3760218243305
Mærke Love Radius
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewBæresele fra Love Radius - HoodieCarrier m. Indsats - Athletic Grey
To Top