Bæresele fra In The Pocket Baby®

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Endelig er den her; bæreselen der er lille nok til at have i din almindelige taske og stor og stærk nok til at bære en træt to-årig. Denne bæresele fra In The Pocket Baby® er designet med det anerkendte slyngeprincip, som giver et væld af ergonomiske fordele både for barnet og den der bærer. Foldet sammen fylder den kun meget lidt, så den er ideel at have med på farten, når du har brug for at få hænderne fri og aflaste ryggen lidt - på indkøb, i lufthavnen, på gåtur, under praktiske gøremål, eller når du og din baby bare vil tættere på hinanden.
  • Sikker og ergonomisk topdesignet bæresele fra In The Pocket Baby®
  • Fra 4 mdr. (når hovedet kan kontrolleres) og op til 20 kg.
  • Stropperne er fuldt justerbare så den kan tilpasses netop din krop
  • Moderne design så alsidigheden og brugervenligheden er i top
  • Med slynge som giver store ergonomiske fordele
  • Børn kan sidde i på hoften efter ca. 5 måneder
  • Børn kan sidde på ryggen eller hoften efter ca 10 måneder
  • Giver læ, tryghed og ro, når du ammer
  • Lille (21x17x8 cm.) og let (320 g.) - du kan altid have den lige ved hånden
  • Kan maskinvaskes
Beskrivelse
Vedr. sikkerhed: Læs sikkerhedsinstruktionerne grundigt før anvendelse af bæreselen. Kontroller bæreselen før du bruger det for første gang og derudover regelmæssigt. Undersøg sømme og spænder grundigt. Hold godt om barnet så du er sikker på, at det er korrekt placeret i bæreselen. Husk at barnets vægt og bevægelser vil påvirke din balance. Hold en støttende arm omkring din baby, når du bøjer fremad. Kontrollér, at der altid uhindret luftpassage til barnets næse og mund. Når du tager barnet ud af bæreselen, hold om barnet barnet med den ene hånd og åben spændet med den anden.
Specifikationer
Pris 728,00 kr.
Mærke In The Pocket Baby
SKU 7350045587008
barcode 7350045587008
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bæresele fra In The Pocket Baby®
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.