Badetermometer Luma fra Bébé-Jou Digitalt Grå

BéBé-JOU
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 379,00 kr.
  265,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Rundt, digitalt termometer til badekar Flyder i badevandet så du nemt kan se termometerets måling Viser præcise temperatur og indikerer med farve om temperaturen er korrekt Tænder automatisk i vand og slukker automatisk efter brug Displayet viser hvor meget batteri der er tilbage i termometeret

Beskrivelse

Det kan være svært at vide, hvilken temperatur badevandet skal have, når det er badetid for din lille guldklump. Med det smarte, runde, digitale termometer kan du trygt bade dit barn i vand med den perfekte badetemperatur. Termometeret tænder automatisk, når du putter det i vandet. Det flyder, så du nemt kan holde øje med temperaturen. Displayet viser hurtigt den præcise temperatur, og farveindikatoren viser med farver om vandet har en god temperatur. Hvis vandet er for koldt, lyser termometeret blå og hvis vandet er for varmt, lyser termometeret rød. Når vandet har den perfekte temperatur, lyser termometeret grøn og du kan putte dit barn i vandet. Displayet viser også, hvornår termometeret er ved at løbe tør for batteri. Termometeret slukker automatisk, når du er færdig med at bruge det.

Højde: 15 cm

Bredde: 12 cm

Længde: 5 cm

Materiale: Nederste del er af SEBS (Styrene-Ethylene-Butylene-Styrene). Øverste del er af MABS (Methyl-Methacrylate-Acrylonitrile-Butadiene-Styrene). Transparent display er af PMMA (akryl)

Varenummer: # 7221-03

Specifikationer

Pris 379,00 kr.
Varenummer 500231
barcode 8714929223038
Mærke Bébé-Jou
Farve Grøn, Hvid
Materiale Kunststof

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Badetermometer Luma fra Bébé-Jou Digitalt Grå
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.