Badesko fra ImseVimse® - Rød

IMSEVIMSE
vejl. 128,00 kr.
As low as: 96,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Badesko fra ImseVimse® giver god beskyttelse af dit barns fødder på stranden, ved poolen eller i svømmehallen. Badeskoene er designet til at blive våde og stå fast og giver det skridsikkert underlag i svømmehallen eller ved poolen, hvor det ofte er glat. NB! Er udviklet til underlaget i nordiske svømmehaller og pools. Anbefales IKKE til badelande som fx. Lalandia, da underlaget her er for hårdt. For at bevare den skridsikre effekt og beskytte bunden anbefales det at undgå kontakt med meget ru overflader da disse kan ødelægge skoene. Vær opmærksom på at badeskoene er beregnede til riflede og lidt ru fliser - de sikrer ikke barnet optimalt på glatte fliser! Strandsko fra ImseVimse® giver også dit barns fødder effektiv beskyttelse mod skarpe sten, varmt sand. Badesko fra ImseVimse® vejer næsten intet og er meget fleksible og elastiske, så det føles næsten som at gå med bare tæer. Badeskoene fra ImseVimse® sidder behageligt på foden både i og ved vandet - og falder de af, flyder de ovenpå og er nemme at fange igen.
  • Lækre strandsko fra ImseVimse® - Rød
  • Beskytter mod skarpe sten, varmt sand, glatte overflader, og solen
  • Sidder behageligt på foden - vejer næsten intet
  • Meget lette og elastiske strandsko fra ImseVimse®
  • Badesko der flyder ovenpå, hvis de skulle falde af

Beskrivelse

Størrelsesguide: Størrelse 6-12 mdr. svarer til størrelse 19-20 og er ca 12 cm i fuld længde. Størrelse 12-18 mdr. svarer til størrelse 21-22 og er ca 13 cm i fuld længde. Størrelse 18-24 mdr. svarer til størrelse 23-24 og er ca 14 cm i fuld længde. Størrelse 2-3 år svarer til størrelse 24-25 og er ca 15 cm i fuld længde.

Specifikationer

SKU imse_sko_rod_config
Mærke ImseVimse
Materiale Kunststof, Neopren

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Badesko fra ImseVimse® - Rød
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Special Price 149,00 kr. Regular Price 199,00 kr.