Badekar fra Bébé-Jou Mellow Rose

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Badekar designet til nyfødte Indbygget sædekant og bundprop Med kliksystem så du nemt kan klikke badekarret af og på stativet. Tilkøbes separat
Beskrivelse
Dit barn vil elske at bade i det komfortable og rummelige babybadekar. Det er designet til nyfødte og barnets første måneder. Badekarret har en indbygget sædekant og en bundprop, som gør det nemt at tømme det efter brug. Det har et smart kliksystem, så du nemt kan sætte badekarret solidt fast på badekarstativet, som du kan tilkøbe separat. Badekarrets størrelse og materialer gør det nemt at rengøre badekarret.

Højde: 32 cm

Bredde: 86 cm

Længde: 44 cm

Maksimal vægt: 20

Materiale: PE (Polyethylene), PP (Polypropylene), ABS (Acrylonitrile butadiene styrene) og SEBS (Styrol-Ethylene-Butylenes-Styrol)

Farve: Lyserød

Varenummer: # 7156-056

AdvarslerVIGTIGT! Læs omhyggeligt. Gem til fremtidig brug. Barnet kan komme til skade, hvis brugsanvisningen ikke følgesBabybadekarret opfylder alle miljø-, produkt- og sikkerhedskravBemærk at babyer (fra fødslen og op til 12 måneder) er særligt udsatte, derfor må du aldrig lade dit barn være alene og altid holde ham/hende under badningenSørg altid for at placere babybadekarret på et stabilt underlag. Vi anbefaler brug af bébé-jou badekarstativetFyld badekarret med vand, når det er blevet placeret stabilt. Sørg for at vandet ikke er for varmt. Vandet bør være varmt nok, hvis det er mellem 35 og 37 grader. Vandet, inklusive dit barn, bør ikke overstige i alt 15 cmVandet må maksimalt nå op til dit barns talje, når han eller hun er i stand til at sidde. Det er vigtigt, at dit barns skuldre også bliver nedsænket i vandet i de første uger for at sikre, at de ikke køles for megetBad ikke dit barn i for lang tid og sørg for at tørre ham eller hende grundigt. Sørg for at dit barn forbliver varmt på alle tidspunkter og undgå større temperaturudsvingAdvarsel: Efterlad aldrig barnet uden opsyn. Børn kan drukne meget hurtigt og på meget lavt vand (ca. 2cm)Advarsel: Babybadekarret yder ingen beskyttelse mod drukning. Børn er tidligere druknet i badekarAdvarsel: Hvis du ikke har anden mulighed end at forlade lokalet, skal du altid tage dit barn med digAdvarsel: Sørg altid for at placere babybadekarret på et stabilt underlagAdvarsel: Kontroller altid vandets temperatur, før du sætter dit barn i badekarretAdvarsel: Fyld aldrig badekarret op ved hjælp af hanen, mens dit barn sidder i badekarretSørg for at dit barn ikke kan nå hanen under badningAdvarsel: Babybadekarret kan anvendes til børn, der vejer op til 20 kgAdvarsel: Kombiner kun originale bébé-jou dele og produkter. Det er ikke sikkert at kombinere bébé-jou produkter med produkter fra andre producenter. For eksempel skal du altid anbringe et bébé-jou baekar oven på et bébé-jou badekarstativ Rengøring: Rengør badekarret med lunkent vand og mild sæbe og tør det efterfølgende med en klud. Brug aldrig kemiske rengøringsmidler

Specifikationer
Pris 359,00 kr.
SKU 500219
barcode 8714929257569
Mærke Bébé-Jou
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Badekar fra Bébé-Jou Mellow Rose
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.