Badekar Click fra Bébé-Jou Med Termometer Hvid

BéBé-JOU
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 629,00 kr.
  499,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Badekar med indbygget termometer
Sikrer at badevandet aldrig er for varmt eller for koldt for dit barn
Indbygget prop gør badekarret nem at tømme uden at have hænderne i vandet

Beskrivelse

Med badekarret kan du være sikker på, at badevandet aldrig er for varmt eller for koldt for din lille guldklump. Badekarret har et indbygget termometer, så du med et enkelt blik kan aflæse badevandets temperatur. Det er nemt at tømme badekarret takket være den indbyggede prop, som du kan åbne uden at have hænderne i vandet. Badekarret er PVC-frit, så det er 100% børnevenligt, hygiejnisk og nemt at holde rent.

Højde: 32 cm

Bredde: 84 cm

Længde: 40 cm

Maksimal væg: T20

Materiale: PE (Polyethylene), PP (Polypropylene), ABS (Acrylonitrile butadiene styrene) og SEBS (Styrol-Ethylene-Butylenes-Styrol).Materialet er 100 % børnevenligt (uden PVC), hygiejnisk og nemt at holde rent

Farve: Hvid

Varenummer: # 7160-01

Advarsler: VIGTIGT! Læs omhyggeligt. Gem til fremtidig brug. Barnet kan komme til skade, hvis brugsanvisningen ikke følgesBabybadekarret opfylder alle miljø-, produkt- og sikkerhedskravBemærk at babyer (fra fødslen og op til 12 måneder) er særligt udsatte, derfor må du aldrig lade dit barn være alene og altid holde ham/hende under badningenSørg altid for at placere babybadekarret på et stabilt underlag. Vi anbefaler brug af bébé-jou badekarstativetFyld badekarret med vand, når det er blevet placeret stabilt. Sørg for at vandet ikke er for varmt. Vandet bør være varmt nok, hvis det er mellem 35 og 37 grader. Vandet, inklusive dit barn, bør ikke overstige i alt 15 cmVandet må maksimalt nå op til dit barns talje, når han eller hun er i stand til at sidde. Det er vigtigt, at dit barns skuldre også bliver nedsænket i vandet i de første uger for at sikre, at de ikke køles for megetBad ikke dit barn i for lang tid og sørg for at tørre ham eller hende grundigt. Sørg for at dit barn forbliver varmt på alle tidspunkter og undgå større temperaturudsvingAdvarsel: Efterlad aldrig barnet uden opsyn. Børn kan drukne meget hurtigt og på meget lavt vand (ca. 2cm)Advarsel: Babybadekarret yder ingen beskyttelse mod drukning. Børn er tidligere druknet i badekarAdvarsel: Hvis du ikke har anden mulighed end at forlade lokalet, skal du altid tage dit barn med digAdvarsel: Sørg altid for at placere babybadekarret på et stabilt underlagAdvarsel: Kontroller altid vandets temperatur, før du sætter dit barn i badekarretAdvarsel: Fyld aldrig badekarret op ved hjælp af hanen, mens dit barn sidder i badekarretSørg for at dit barn ikke kan nå hanen under badningAdvarsel: Babybadekarret kan anvendes til børn, der vejer op til 20 kgAdvarsel: Kombiner kun originale bébé-jou dele og produkter. Det er ikke sikkert at kombinere bébé-jou produkter med produkter fra andre producenter. For eksempel skal du altid anbringe et bébé-jou baekar oven på et bébé-jou badekarstativ Rengøring: Rengør badekarret med lunkent vand og mild sæbe og tør det efterfølgende med en klud. Brug aldrig kemiske rengøringsmidler

Specifikationer

Pris 629,00 kr.
Varenummer 500223
barcode 8714929060015
Mærke Bébé-Jou
Farve Hvid
Materiale Kunststof

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Badekar Click fra Bébé-Jou Med Termometer Hvid
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.