ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Flydedragt u/ærmer UPF50+ - Short John Float Suit - Under the Sea

Se alle Flydedragte

Fra 328,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
SJFSZUS
Den fashionable Short John Floatsuit er en uv dragt med knælængde og uden ærmer, der lukkes med lynlås i ryggen, hvilket gør det nemt at få den af og på, selv når det er vådt. Splash About Floatsuits er designet til at hjælpe dig med at lære dit barn at svømme. Flydebjælkerne er designet til at holde dit barn i den rigtige svømme stilling og fjernes parvis, da dit barn bliver mere selvsikker i vandet. Det justerbare opdriftssystem er beskrevet i detaljerede instruktioner, der følger med flydedragten, for at sikre en sikker og sjov svømning oplevelse for dig og dit barn. UPF 50+ solbeskyttelse Indeholder det unikke Splash About 16-dels justerbart system (indeholder 16 opdriftsbjælker der kan fjernes) Højkvalitets slidstærk klorresistent stof. Fremmer korrekt svømme position - god svømmetræning Korkbjælkerne kan gradvist fjernes fra FloatSuit i takt med, at barnet bliver sikker i vandet. FloatSuit badedragten har indbygget solbeskyttelse på SPF 50+ og kan derfor også bruges som almindelig UV badedragt uden kork bjælkerne i. FloatSuit badedragten er elastik og behageligt materiale og i flot design. Kids on the go - go swimming.
Størrelsesguide:
 • Små i størrelsen- husk at måle!
 • Husk at måle dit barn, inden du bestiller for at undgå at få en badedragt der er for lille. Mål med et blødt målebånd, for at få mavens omfang med. Nedenstående mål er flade liggemål og en lille mave, der stikker ud, vil derfor tage nogle centimeter af længden. I og med, at der er korkbælte i, vil badedragten også være mere 'fast' i modellen.
 • 1-2 år: 11-15 kg (brystmål: 51 cm, længde: 37 cm.)
 • 2-4 år: 15-30 kg (brystmål: 56 cm, længde: 40 cm.)
 • 4-6 år: 18-30 kg (brystmål: 61 cm, længde: 43 cm.)

 • Splash About Video - Floatsuit (klik på billedet)
  Anvendelse af et FloatSuit: Du skal sikre, at barnet har den optimale opdrift. Det rigtige niveau er, når barnet er på samme niveau som du, når du træder vande, hvor vandet er omkring skuldrene - ellers ligger barnet ustabilt eller tipper i vandet. Du kan justere opdriften ved ganske enkelt at fjerne nogle af kork bjælkerne fra lommerne i FloatSuit badedragten. Når barnet er på det rigtige niveau, vil barnet være i stand til at styre sin opdrift med lethed. Du fjerner nemt kork bjælkerne fra badedragten ved at tage dem ud fra lommerne i FloastSuit badedragten. Hvis du for eksempel skal fjerne 4 kork bjælker og badedragten sidder godt (ikke for stramt eller løst) , fjerner du en fra hveranden lomme. Om Splash About: Splash About er ikke uden grund det førende mærke i UK indenfor badetøj til børn. Designerne har en samlet erfaring på mere end 38 år inden for design af svømmetøj til børns i forhold til funktionalitet og design. Begge har et indgående kendskab til materialer og opdrift teknologi, sikkerhedsstandarder og børns behov. Splash About designerne har udviklet prisbelønnede produkter, der har påvirket børnenes svømme oplevelse. Splash About arbejder tæt sammen med de bedste baby svømme lærere i UK for at sikre at designet opfylder de skiftende krav.
  Specifikationer
  SKUSJFSZUS
  MærkeSplash About
  VaskeanvisningHåndvaskes i koldt vand. Vask evt. med sæbespåner hvis særlig rengøring er nødvendig
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Flydedragt u/ærmer UPF50+ - Short John Float Suit - Under the Sea
  Din bedømmelse
  Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.