Flydedragt u/ærmer UPF50+ - Short John Float Suit - Turkis

- Fri Fragt over 198,-
Badetøj med opdrift via indbygget korkbælte - en FloatSuit - fra Splash About®. FloatSuit Short John modellen er med længde til knæene og stropper og med mørkeblå og hvide striber - præcis som en gammeldags badedragt. En Splash About FloatSuit badedragt øger dit barns komfort og sikkerhed i vandet og kan på den måde være med til at hjælpe dit barn til at lære at svømme. FloatSuit badedragten har Adjustable Buoyancy System "ABS" (justerbart opdriftssystem), der kan individuelt tilpasses. Badedragten har 8 lommer med to kork bjælker i hver, som kan tages ud, så de passer perfekt til barnets behov og evner (udførlig vejledning følger med). Med et FloatSuit får dit barn fuld bevægefrihed for armene samtidig med, at barnet ligger i den helt korrekte svømmeposition. Da Splash About® badedragten har indbygget korkbælte kan barnet mærke opdriften omkring livet, hvilket får barnet til at føle sig tryg i vandet - en vigtig forudsætning for at lære at svømme. Korkbjælkerne kan gradvist fjernes fra FloatSuit i takt med, at barnet bliver sikker i vandet. FloatSuit badedragten har indbygget solbeskyttelse på SPF 50+ og kan derfor også bruges som almindelig UV badedragt uden kork bjælkerne i. FloatSuit badedragten er elastik og behageligt materiale og i flot design. Kids on the go - go swimming.
 • Badedragt opdrift fra Splash About® - FloatSuit - Navy and Blue
 • Små i størrelsen - se guide under "yderligere information" - husk at måle!
 • Splash About® er nr. 1 i UK indenfor lækkert badetøj til børn
 • En FloatSuit badedragt øger dit barns komfort og sikkerhed i vandet
 • Cool badedragt med striber i gammeldags look med længde til knæene
 • 8 x 2 (16 i alt) kork bjælker gør det nemt at tilpasse opdriften til det perfekte niveau
 • Kork bjælkerne kan fjernes fra FloatSuit badedragten - effektiv justering af opdriften
 • Våddragten er 100% fri for phtalater og uden latex
 • Badedragten har indbygget SPF 50+ solbeskyttelse - kan bruges uden kork bjælker
 • Splash About® FloatSuit fås i størrelse 1-2 år
 • Udførlig vejledning og gode råd om at lære børn at svømme følger med

Beskrivelse

Størrelsesguide: Husk at måle dit barn, inden du bestiller for at undgå at få en badedragt der er for lille. Mål med et blødt målebånd, for at få mavens omfang med. Nedenstående mål er flade liggemål og en lille mave, der stikker ud, vil derfor tage nogle centimeter af længden. I og med, at der er korkbælte i, vil badedragten også være mere 'fast' i modellen.
 • 1-2 år: 11-15 kg (brystmål: 51 cm, længde: 37 cm.)
 • 2-4 år: 15-30 kg (brystmål: 56 cm, længde: 40 cm.)
 • 4-6 år: 18-30 kg (brystmål: 61 cm, længde: 43 cm.)

 • Splash About Video - Floatsuit (klik på billedet)
  Anvendelse af et FloatSuit: Du skal sikre, at barnet har den optimale opdrift. Det rigtige niveau er, når barnet er på samme niveau som du, når du træder vande, hvor vandet er omkring skuldrene - ellers ligger barnet ustabilt eller tipper i vandet. Du kan justere opdriften ved ganske enkelt at fjerne nogle af kork bjælkerne fra lommerne i FloatSuit badedragten. Når barnet er på det rigtige niveau, vil barnet være i stand til at styre sin opdrift med lethed. Du fjerner nemt kork bjælkerne fra badedragten ved at tage dem ud fra lommerne i FloastSuit badedragten. Hvis du for eksempel skal fjerne 4 kork bjælker og badedragten sidder godt (ikke for stramt eller løst) , fjerner du en fra hveranden lomme. Om Splash About: Splash About er ikke uden grund det førende mærke i UK indenfor badetøj til børn. Designerne har en samlet erfaring på mere end 38 år inden for design af svømmetøj til børns i forhold til funktionalitet og design. Begge har et indgående kendskab til materialer og opdrift teknologi, sikkerhedsstandarder og børns behov. Splash About designerne har udviklet prisbelønnede produkter, der har påvirket børnenes svømme oplevelse. Splash About arbejder tæt sammen med de bedste baby svømme lærere i UK for at sikre at designet opfylder de skiftende krav.

  Specifikationer

  SKU FSBL
  Mærke Splash About
  Vaskeanvisning Håndvaskes i koldt vand. Vask evt. med sæbespåner hvis særlig rengøring er nødvendig