Badebalje fra Doomoo - Ergonomisk - Opalhvid

DOOMOO BASIC
Udsolgt
vejl. 220,00 kr.
  165,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Badebalje til Baby - Shantala opalhvid - fra Doomoo (tidligere DeltaBaby) der kan bruges fra barnet er nyfødt og op til ca. 12 mdr. En Shantala badebalje er populær grundet den ergonomiske form, der tillader baby at sidde i fosterstilling i det varme vand og barnet er i konstant kontakt med bunden, hvilket føles føles velkendt, komfortabelt og afslappet. Den bageste hævede del giver støtte til at hvile hovedet af barnet. Et Shantala babybadekar fylder ikke så meget, og står godt fast. Det er nemt og praktisk for forældrene at komme til barnet og få det badet. Badekar i enkelt og stilrent design og et godt alternativ til de klassiske badekar - men du slipper for at købe badestol, som til et almindeligt badekar. Husk - hold altid opsyn med børn i bad og nærheden af vand. Badevandet holder også længere ved den rigtige temperatur, da badebaljen er dybere end den er bred. Når den er fyldt med vand, hviler Shantala bad hviler fast på sin base. Armlænene giver en stabil og behagelig støtte til underarmen forældre og giver godt grundlag for god øjenkontakt Fyldning og tømning badet sker i et snuptag (kommer uden bundprop). Nem opbevaring takket være sin lille størrelse. Med en badebalje er der også brug for mindre vand, så du kan opnå vandbesparelser. Herefter kan det bruges til vandleg. Højde: højeste sted: 36 cm - laveste sted: 26,5 cm Diameter: ca. 41,5 cm

Beskrivelse

-

Specifikationer

Pris 220,00 kr.
Varenummer 852
barcode 8715195027849
Mærke Doomoo Basic

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Badebalje fra Doomoo - Ergonomisk - Opalhvid
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.