★ SPAR 50 % på ALLE Vinterjakker ★
Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Sutter

Børn er forskellige, og præcis hvilken slags sut, som dit barn foretrækker er dermed ligeså. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af sutter, og i venstre side kan du herfra sortere i både sutte serie, materiale, pris, mærke og ud fra barnets samtidige alder mellem 0 måneder og 3 år. Sutter er en stor hjælp i dagligdagen som forælder, da sutten virker naturligt beroligende for en baby og et yngre barn, og giver tryghed, ro og hygge. Du finder blandt andet de populære MAM sutter, sutter i naturgummi, silikone og latex samt de smarte selvlysende sutter, som er en kæmpe hjæp i nattens mørke.
Filtrer
Nyheder
Bedste Match
Rabat %
Alfabetisk
Populære
Stigende orden
Varer 1-48 af 448
48
Side
48

Bibs sutter

Er dit barn glad for sin Bibs sut? Så ligner det mange andre børn, for Bibs sutter er blandt vores allermest sælgende sutter hos BabyGear.dk. Bibs sutten er designet, så den minder baby om moderens bryst og er nemmere at godtage som erstatning for brystet. Derfor anbefaler flere sundhedsplejersker at forsøge med en Bibs sut til ammebørn, når den lille skal prøve sut for første gang. Vi har et stort udvalg af Bibs sutter, så du har flere søde farver at vælge imellem. Og husk, at du også kan få en Bibs sut særligt designet til brug om natten, hvor den lyser i mørket. Så bliver det lettere for dig og barnet at finde sutten i løbet af natten.

MAM sutter

En anden topfavorit hos BabyGear er MAM sutter. MAM sutten har et smart, ergonomisk design, så sutten altid sidder perfekt i munden og ikke så let glider ud. Desuden er en MAM sut ekstra blød i materialet. MAM sutten bliver forhandlet i et stort udvalg af farver og motiver, så du nemt kan finde en ny favorit MAM sut til dit barn.

Fordele og ulemper ved sut

Uanset om dit barn foretrækker en Bibs sut, en MAM sut eller en anden sut fra vores sortiment, så er sutten en god trøst for barnet. Sutten hjælper din partner med at kunne trøste barnet, og barnet har ofte lettere ved at falde til ro om aftenen og når det vågner om natten, hvis sutten er inden for rækkevidde. En ulempe er her, hvis barnet vågner, fordi det taber sutten under søvnen. Her kan en sut der lyser i mørke være guld værd for nattesøvnen. De helt nyfødte kan med fordel vente lidt med at blive tilbudt en sut, så amningen lige kan komme i gang. Sutteteknikken ved sutter og ved brystet er forskellig, så det er en god ide at vente med sutter til den nyfødte har fået styr på amningen. Ammer du ikke (længere), kan du roligt give sut til den nyfødte. Sutter giver stor tryghed og kan være svær for barnet at slippe igen. Her kan det være en god ide at gøre suttestoppen gradvist. Start med at barnet gerne må få sutten ved sovetid og når det er ked af det eller er træt og har brug for trøst og tryghed. Derfra kan du gradvist reducere brugen af sut og hjælpe barnet til at finde trøst på andre møder. Måske kan en nussebamse hjælpe.
To Top