Plejeartikler

Find alt i plejeartikler til din lille skat her, fra hår- og hudpleje til tandpleje og sterilisering. Vælg blandt kvalitetsmærker som Earth Friendly Baby, Munchkin og Tommee Tippee. Altid fri fragt på din ordre hos babygear.dk!
Special Price 128,00 kr. Regular Price 170,00 kr.
Special Price 44,00 kr. Regular Price 59,00 kr.
Special Price 67,00 kr. Regular Price 89,00 kr.
Special Price 81,00 kr. Regular Price 108,00 kr.
Special Price 76,00 kr. Regular Price 108,00 kr.
Special Price 112,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
Special Price 111,00 kr. Regular Price 148,00 kr.
Special Price 186,00 kr. Regular Price 248,00 kr.
Special Price 246,00 kr. Regular Price 328,00 kr.
Special Price 251,00 kr. Regular Price 334,00 kr.
```html

Plejeartikler til Baby og Barn

At yde omsorg for den mindste er noget af det vigtigste for en regulær udvikling, både fysisk og psykisk. Dette udvikler også jeres indbyrdes forhold og nærvær, ikke mindst. Hos BabyGear forstår vi, hvor vigtig denne tid er, og vi tilbyder et bredt udvalg af plejeartikler for at gøre livet lettere og mere komfortabelt for både mor og barn.

Hårpleje

Hårpleje til babyer og små børn kræver særlige produkter, der er milde og skånsomme mod deres sarte hovedbund. Vi tilbyder alt fra babyshampoo til børste- og kam-sæt fra kendte mærker som Earth Friendly Baby og Munchkin.

Hudpleje

Babyers hud er følsom og kræver særlig pleje for at forblive blød og sund. Vores udvalg af hudplejeprodukter inkluderer cremer, olier og lotioner, der er specielt formuleret til børns behov. Du finder produkter fra blandt andre Tommee Tippee og Little Big Things.

Neglepleje

At klippe små børns negle kan være en udfordring. Med vores sikre og brugervenlige negleplejeprodukter bliver opgaven meget nemmere. Vi tilbyder neglesakse, negleklippere og filer, der er designet til de mindste.

Sterilisering

For at beskytte dit barn mod bakterier og sygdomme er det vigtigt at sterilisere sutteflasker, sutter og andet udstyr. Vores sortiment af sterilisationsprodukter sikrer en nem og effektiv måde at holde alt rent og hygiejnisk.

Sygepleje

Små børn kan nemt blive syge, og derfor er det vigtigt at have de rette sygeplejeprodukter ved hånden. Vores udvalg inkluderer termometre, næsesugere og andre essentielle sygeplejeartikler, så du kan tage dig bedst muligt af dit barn, når det ikke har det godt.

Tandpleje

God tandpleje starter tidligt. Vi har et bredt udvalg af børnetandbørster og tandpastaer, der er specielt udviklet til at tage sig af de mindste tænders behov. Vores produkter er fra anerkendte mærker, der sikrer høj kvalitet og sikkerhed.

Varmedunke

En varmedunk kan være en stor hjælp ved mavekneb og ubehag. Vi tilbyder varmedunke i forskellige størrelser og former, som er sikre at bruge for både babyer og små børn.

Sæbe og Shampoo

Mild sæbe og shampoo er vigtig for at undgå irritation og allergiske reaktioner. Vores udvalg inkluderer produkter, der er specielt udviklet til babyer og små børn, så du kan være sikker på, at dit barn får den bedste pleje.

Vådservietter

Vådservietter er en uundværlig del af babypleje. De er praktiske og nemme at bruge, når der skal skiftes ble eller tørres små hænder og ansigter. Vores udvalg inkluderer miljøvenlige og allergivenlige vådservietter.

Bideringe

Når de første tænder begynder at bryde frem, kan det være en smertefuld oplevelse for de små. Bideringe kan lindre ubehaget og give barnet noget sikkert at tygge på. Vi tilbyder bideringe i forskellige materialer og former, der er sikre og effektive.

Alle vores plejeartikler er nøje udvalgte for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhed. Vi samarbejder med kendte mærker som Earth Friendly Baby, Munchkin, Tommee Tippee og Little Big Things, så du kan have tillid til, at du får det bedste til dit barn.

Husk desuden, at du altid får fri fragt på din ordre hos BabyGear. Det gør det nemt og bekvemt at handle hos os, uanset om du skal have én eller flere plejeartikler.

Gør plejen af din baby og dit barn til en tryg og behagelig oplevelse med kvalitetsprodukter fra BabyGear. Vi er her for at hjælpe dig med at give dit barn den bedste start på livet.

```