Badekar

Skal familiens yngste i bad - måske sit allerførste bad? Så er det yderst vigtigt at have det rette udstyr klar i badeværelset. Her på siden finder du badetilbehør til baby og barn. Vores sortiment består blandt andet af badekar, bademåtter, badestole, badetermometre, brusebskyttelse og shampoo og skumbad, til når badet skal være ekstra sjovt - Gør badet til en hyggelig og rolig oplevelse for både baby, barn og forælder med det skønne badetilbehør fra mærker som BabyDan, Munchkin, Mininor, Reer, Bibabad og mange, mange flere. Husk desuden, at du som altid får fri fragt på din ordre her hos os.
sort-ascending

12 varer

Gode råd når du bader baby i badekaret:

 1. Vær to om at bade barnet de første gang. Så kan den ene holde barnet, imens den anden sørger for bad, skiftetøj osv.
 2. Vask jeres egne hænder, før I går i gang.
  Sørg for at rummet har en lun og behagelig temperatur, luk vinduer og døre, der kan skabe træk.
 3. Find alt, hvad der skal bruges: baby-badekar, blødt badehåndklæde, skiftetøj, ren ble osv.
 4. Gør badevandet klar: Tjek med din albue eller et badevandstermometer, at vandet er 35-37 grader. Hvis vandet mærkes behageligt på albuen, er temperaturen i orden.
 5. Klæd barnet af, når alt er klar. Barnet skal ikke ligge nøgent og vente. Fortæl hele tiden barnet i en rolig tone, hvad der skal ske.
 6. Hold barnet med et sikkert greb: Lad barnets hoved hvile på din underarm, mens du holder om barnets overarm, der vender væk fra dig.
 7. Sænk forsigtigt barnet i vandet. Vandet må gerne dække maven. Sørg for at komme ind i barnets hudfolder. Brug enten hænderne eller en vaskeklud til at vaske barnet med. Brug ikke sæbe, da det udtørrer huden.
 8. Hold hele tiden øje med barnets reaktion. Det skal ikke være ubehageligt. Så er det bedre at droppe badet og prøve senere.
  Småsnak med barnet, imens det er i bad.
 9. Tag barnet op af badet hurtigt, og inden vandet bliver koldt. De første bade tager måske kun et par minutter.
 10. Pak barnet ind i et blødt badehåndklæde og dup det tørt.
 11. Husk altid at have opsyn med barnet under badet, og sørg for at holde en sikker og behagelig temperatur i rummet.