Brystpumpe - Philips NATURAL manuel m.125 ml sutteflaske

Flere visninger

Manuel brystpumpe fra Philips AVENT NATURAL (m. sutteflaske)

Varenummer:

AVT-FED05
Brystpumpe fra Philips Natural til naturlig udpumpning af mælk. Den manuelle brystpumpe repræsenterer et gennembrud inden for brystpumpedesign. Brystpumpen fra Phillips Avent er 100% pålidelig og e ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
498,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Brystpumpe fra Philips Natural til naturlig udpumpning af mælk. Den manuelle brystpumpe repræsenterer et gennembrud inden for brystpumpedesign. Brystpumpen fra Phillips Avent er 100% pålidelig og efterligner barnets naturlige sugeteknik. Dermed bliver mælkeproduktionen stimuleret og mælken strømmer ud - stille, roligt og behageligt. Brystpumpen fra Phillips Avent er let at sætte sammen, diskret at bruge og alle dele kan komme i opvaskemaskinen.

Philips Natural brystpumpe med unikt design, så mælken løber direkte fra brystet ned i flasken, selv når du sidder ret op i stolen. På den måde kan du sidde mere behageligt under udmalkning og du behøver ikke læne dig forover for at sikre, at al mælken ender i flasken.

Philips manuel brystpumpe kan hjælpe dig til at amme dit barn længere. Udpumpet brystmælk kan opbevares i køleskabet, så dit barn fortsat kan nyde godt af brystmælken - også selvom du skal ud et par timer eller er begyndt at arbejde igen. Brystpumpen fra Phillips Avent er lydløs og diskret, så du kan tage den med overalt og pumpe mælk ud, når det passer dig - og der er brug for det. På den måde kan du opretholde mælkeproduktionen længere.

Brystpumpen fra Philips er 100% fri for BPA. Det kompakte design gør at brystpumpen nemt kan pakkes i en taste og tages med eller gemmes væk, når den ikke er i brug. Hvis du er stresset eller meget træt, kan det være vanskeligere at amme, og det kan også påvirke din mælkeforsyning.

Hvis du er stresset eller meget træt, kan det være vanskeligere at amme, og det kan også påvirke din mælkeforsyning.
Yderligere information

Detaljer
  • Model: Philips AVENT SCF33201

  • Materiale: 100% BPA-fri

  • Indhold: Brystpumpe, manuel adapter, batteripakke, lader, sutteflaskeYderligere informationVarenummer AVT-FED05
Mærke Philips Avent


Bedømmelser

Bedømmelser (0)

super nemBedømt af Jurate
Pris
Kvalitet
Brugte denne brystpumpe hver eneste dag i 5 mnd.og var meget glad for den.Den kun består af fem deler og er nem til at vaske og sterilisere.Dog efter den 4.mnd. var den lille ventil,som danner vakkum,gået i stykker,men jeg fik en ny en GRATIS. (Indsendt den 28/04/2013)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Manuel brystpumpe fra Philips AVENT NATURAL (m. sutteflaske)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet