Babyseng u. madras fra Leander Linea - Bøg (0-3 år)

LEANDER
Udsolgt
vejl. 4.999,00 kr.
  3.749,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Linea by Leander babysengen er designet til dig, som elsker detaljer. En tremmeseng med et enkelt og æstetisk udtryk.

Kommer uden madras - tilkøbes.

Sengen skaber et hyggeligt og trygt soverum til dit barn. Start med at bruge sengen med hævet bund og høje sider, og sænk bunden i takt med, at dit barn bliver større.

Fjern den ene tremmeside, når barnet begynder at kravle over. Når barnet er vokset ud af sengen, kan du forvandle den til en hyggelig og smart lille sofa. Det stilrene design giver et harmonisk udtryk, der kombinerer funktion med det enkle danske design.

Leg med farver, og skab dit eget udtryk. Farver skaber rum. De stimulerer og giver god stemning. Derfor er farver vigtige på børneværelset. Linea-sengen er skabt ud fra ideen om, at du skal have frie hænder til at lege løs med stil og udtryk.

Mix og match farver på lagen, sengetøj, sengerand og himmel.

Farve: Bøg.

Materiale: Massivt bøgetræ.

Mål: H: 90 cm, B: 65 cm, L: 132 cm

Beskrivelse

• 0-3 år • Sengen er solid og kan bære op til 100 • En seng med flere funktioner; babyseng, barneseng og sofa • Tre indstillinger. Bunden kan højdejusteres i to positioner, og den ene tremmeside kan tages af • Ekskl. Madras. Madras mål: 60x120 cm. Brug en original Leander babymadras for den bedste pasform og liggekomfort • Massivt egetræ

Specifikationer

Varenummer 700020-05
Pris 4.999,00 kr.
Mærke Leander
barcode 5707770502523

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Babyseng u. madras fra Leander Linea - Bøg (0-3 år)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.