Baby & Juniorseng u. madras fra Leander (Valnød)

LEANDER
Udsolgt
vejl. 9.499,00 kr.
  7.124,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Leander babysengen er skabt til at følge med dit barns udvikling – fra baby til junioralderen. Det betyder, at du ikke skal investere i senge og madrasser mere end én gang de første 7 år af dit barns liv. Alle dele følger nemlig med i det såkaldte juniorkit. Start med at bruge tremmesengen med løftet bund og høje gavle. Når dit barn vokser og begynder at rejse sig, kan du sænke bunden .Når dit barn er klar til selv at kravle ind og ud af sengen, kan du tage én tremmeside af og senere den næste. Når der ikke længere er brug for tremmerne, kan du tage dem af sammen med de høje gavle. Nu har du en almindelig seng, der måler 70x120 cm. Når sengen bliver for kort, skifter du de korte sidestykker ud med de lange. Så har du en juniorseng, der måler 70x150 cm. Når du køber en Leander-seng, får du alle de dele med, som du skal bruge for at lave juniorsengen. EN 716-1, 2:2011. Farve: Valnød. Materiale: Formspændt bøg. Størrelse: H:94,5; B:70; L:120/150

Beskrivelse

· 0 - ca. 7 år · Fra baby til junior (ved brug af juniordele med sengeforlænger og ekstra madrasfodstøtte) · 5 indstillinger, så sengen kan tilpasses barnets behov og alder · Tryghed for dit barn, idet barnet har den samme velkendte seng i mange år · Anvendelighed gennem mange år sikrer, at du ikke skal købe ny seng allerede efer 2-3 år · En original Leander® madras sikrer barnet optimal liggekomfort, ventilation og dermed en god nats søvn · De runde hjørne giver et harmonisk udtryk, der kombinerer funktion med det enkle danske design · Produceret af bøgetræ fra bæredygtige skovbrug · Overfladebehandlet med vandbaseret lak, så vi skåner dit barn og miljøet · Sengen er solid og kan bære op til 100 kg

Specifikationer

Varenummer 210700-07
Pris 9.499,00 kr.
Mærke Leander
barcode 5707770501380

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Baby & Juniorseng u. madras fra Leander (Valnød)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.