ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Babys minder og gemmer kort fra Specialday


Tilbudspris 69,00 kr Normalpris 149,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
9788792021397

Specialdays 'babys minder & gemmer kort' gør det nemt og sjovt at dokumentere højdepunkterne fra første tegn på graviditet til barnets første fødselsdag. hvordan føles det, når I første gang ser det lille hjerte slå? når boblerne i maven bliver til små, blide spar og når tiden er gået, og terminen er nået? hvad er barnets første ord, navnet på yndlingsbamsen og titlen på den bog, I elsker at læse sammen?

Placer det kort, der passer til højdepunktet, tag et billede - og læg det eventuelt op på de sociale medier, så venner og familie kan følge med i de skelsættende begivenheder. kortenes bagsider er fulde af relevante spørgsmål om alt fra babys foretrukne legetøj, bedsteforældre, personlighed, traditioner i familien, og den altoverskyggende kærlighed, der vokser i takt med barnet. i udfyldt stand bliver de 52 kort hermed en samling af uforglemmelige detaljer fra den første tid - en alternativ og overskuelig scrapbog som kan tilføjes Specialdays eksisterende univers af minder og gemmer.

Babys minder & gemmer kort vil være en dejlig gave til dig selv - og til en du holder af - samt en gave til den lille ny på sigt. 

 

Trykt på miljøvenligt materiale med sojafarve. således fri for skadelig kemi og ikke til belastning for miljøet. 

52 kort / unisex

Specifikationer
SKU9788792021397
MærkeSpecial Day
Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_, 2 år, 3 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Babys minder og gemmer kort fra Specialday
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.