Organic BabyNest fra Filibabba - Ocean Blue

Flere visninger

BabyNest fra Filibabba - Organic - Ocean Grey

Varenummer:

FI-OCG004
BabyNest fra Filibabba er en alsidig og luksuriøs soverede i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, der omkranser og giver tryghed til det nyfødte barn, der jo kommer fra et trygt miljø uden meg ......Læs mere om produktet

Midlertidig udsolgt

Lagerstatus: Midlertidig udsolgt
Pris
Altid fri fragt
598,00 kr

Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

BabyNest fra Filibabba er en alsidig og luksuriøs soverede i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, der omkranser og giver tryghed til det nyfødte barn, der jo kommer fra et trygt miljø uden meget plads. Samtidig forhindrer Cuddle Nest træk.

Kan justeres i størrelsen og bruges fra 0-6 mdr.

Filibabba babyNest passer ned i vugge, barnevogn samt seng og er velegnet hvis den lille skal ligge imellem far og mor i deres seng, på sofaen eller gulvet.

Baby Nest fra Filibabba har flot og helt unik læderlukning der giver ekstra tryghed og mulighed for at regulere den i størrelsen.

Madrassen er lavet i fast polyester skum og kan tages ud af betrækket hvorefter resten af denne Filibabba BabyNest kan vaskes ved 30°

Filibabba´s babynest er dansk design i rigtig flot grafisk print og i en smuk India dusty rose, stoffet er lækker blødt 100% økologisk bomuld som er nænsom ved babys sarte hud.
Yderligere information

Detaljer..

Yderligere informationVarenummer FI-OCG004
Mærke Filibabba


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer